Select Page

SEMINAR PRP TRETMANA - tretman za potpuni oporavak i dobrobit kože

Seminar PRP tretmana

Seminar PRP tretmana održan na Akademiji Purity proširio je poštovaoce ovog revolucionarnog tretmana na još dva člana. Šta je zapravo PRP tretman? PRP (plazma lifting) terapija pomlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj lekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za pomlađivanje kože. PRP podrazumeva izdvajanje ćelija i proteina koje se nalaze u krvi i ubrizgavanjem u kožu se pospešuje obnavljanje kože i potkožnog tkiva. 

Deo krvi po kojoj je metoda dobila ime je PRP – Platelet Rich Plasma (plazma lifting) ili u prevodu – plazma bogata trombocitima, ovim postupkom na prirodan način podstičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu. U PRP-u (plazma lifting) se uz trombocite nalaze faktori rasta i vaše matične ćelije, koje na duži vremenski period stimulišu proces obnavljanja. Budući da se kod ovog tretmana koristi vaša krv, ne unose se sintetičke supstance, tako da ne postoji mogućnost nuspojava. Tretman je u potpunosti netoksičan, hipoalergen i ne zahteva vreme oporavka.

Seminar PRP tretmana mogu pohađati lekari opšte prakse, specijalisti kao i stomatolozi. Seminar PRP tretmana je trajao 8 školskih časova tokom čega je ovaj tretman predstavljen, demonstriran i praktično primenjen od strane onih koji su ga pohađali. Pre samog tretmana klijent se konsultuje sa doktorom i vrši se detaljan pregled kože, nakon pregleda kože donešena je odluka da će se klijentu raditi PRP tretman. Na samom početku PRP tretmana klijentu su se dezinfikovale ruke i izvadila se krv u epruvetu. Epruvetu samo ubacili u aparat za centrifugiranje. Pomoću tog aparata, uspeli smo da iz klijentove krvi izdvojimo dovoljno plazme.

Posle detaljne pripreme kože, usledio je mezopen kojim se krvna plazma ubacuje u kožu. Koristimo ga na čitavoj površini lica, vrata i dekoltea. Osim mezopena, krvnu plazmu injektiramo tj unosimo i putem igle na odrešene regije kao što su bore na čelu, oko očiju, podbradak i vrat.

POGLEDAJTE VIŠE O NOVOM SEMINARU HIJALURONSKIH FILERA

KURS HIJALURONSKI FILERI subota, 8.juli 2017

POGLEDAJTE VIŠE O PRP I MEZOTERAPIJI

DSCN9557