KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA PODMLADJIVANJA KRVNOM PLAZMOM

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom. Reč je o medjunarodno akreditovanom kursu koji je namenjen lekarima opšte prakse, specijalistima kao i stomatolozima.  Po posebnom i prilagodjenom programu ovaj kurs mogu pohadjati i kozmetičari. 

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom može izuzetno proširiti asortiman usluga u Vašoj ordinaciji ali i proširiti mogućnosti za nalaženje dodatnih poslova na tržištu nege lepote. Kurs se izvodi po najsavremenijim američkim i izraelskim standardima i metodama u domenu podmladjivanja kože. Savremeni način života ne ostavlja dovoljno vremena da se posvetimo zdravlju i nezi na pravi način. Mezoterapija predstavlja jednu od metoda kojom se uspešno mogu umanjiti ili otkloniti znaci starenja kože, bore, hiperpigmentacije, ožiljci, strije, smanjiti obim na kritičnim zonama, osveziti lice ili sa što manje invazije uraditi lifting. Komplemetarna metoda prp tretman, podmladjivanje sopstvenom krvnom plazmom je jedna od najtrazenijih metoda kojom se uspešno mogu rešiti problemi starenja kože, podmladjivanja, sprečiti dalji gubitak kose i obnoviti vlasiste. Iskustva su pokazala da je krvna plazma apsolutni izbor za sve ljude koji su skloni alergijskim reakcijama jer su gotovo nemoguće. Predavanja vodi i drži dr. Vukan Babić, estetski praktičar i predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom traje 8 akademskih časova (6 sati). Za svakog polaznika obezbeđen je materijal za rad i modeli. Takođe, nakon kursa može se konsultovati sa dr. Vukanom Babićem koji izvodi nastavu radi razmene iskustava u vezi sa tretmanima. Akademija Purity u svom sastavu ima i prodavnicu sa maloprodajom i veleprodajom materijala potrebnog za rad u mezoterapiji i PRP tretmanima.

Informišite se telefonom o terminima kursa

POZOVITE

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. 

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva a i za studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Pogledajte i druge kurseve Akademije Purity

OVDE

Plan obuke:

10:45-11:00h Dolazak u kabinet za medicinsku kozmetiku Akademije

11-11:15h Upoznavanje sa edukatorom i razmena eventualnih iskustava

11.15-13:00 Teoretsko izlaganje edukatora i pitanja polaznika

13:00-13:30h Pauza za odmor i osveženje u Kafe „Akademija“

14.00-17.00 Praktičan rad sa pauzama po potrebi i u dogovoru sa polaznicima

17:00 Konsultacije sa edukatorom, prodaja opreme za rad i razgovor o marketingu sa advertising menadžerom Akademije .

17:00-17:30 Dodela sertifikata svim kandidatima

Koje su prednost obuke na Akademiji?

Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i nakon obuke, pružamo im informacije o inovacijama i trudimo da pomognemo u razvoju posla kroz marketinšku saradnju. Na Akademiji ćete pored znanja dobiti i podršku prilikom nabavke potrebne opreme za rad kao i savete naših estetičara kako da pravilnom negom kod kuće Vaš klijent bude zadovoljan postignutim rezultatima. Nakon rada u estetskoj medicini sa klijentima, Akademija nije zabeležila ni jednu alergijsku reakciju, burnu reakciju kože, ili imala nezadovoljnog klijenta.

Jeste li znali da…?

Cena svakog sledećeg kursa koji budete pohađali na Akademiji je sa 30% popusta

Za upis trećeg kursa Akademija odobrava popust od 50%

Četvrti kurs koji odaberete sa liste ponuđenih kurseva Akademija Vam daje na poklon!

Sve veći broj polaznika opravdava sedmu godinu postojanja Akademije . Naše iskustvo i kvalitet rada pozitivno je ocenjeno od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Hvala Vam što ste za unapređenje svoga znanja odabrali Akakdemiju za estetiku i kozmetologiju „Purity“.