KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA PODMLADJIVANJA KRVNOM PLAZMOM

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom. Reč je o međunarodno akreditovanom kursu koji je namenjen lekarima opšte prakse, specijalistima kao i stomatolozima. Po posebnom i prilagodjenom programu ovaj kurs mogu pohadjati i kozmetičari. Svaki polaznik koji upiše kurs mezoterapije i prp tretmana zajedno sa kursem za hijaluronske filere stiče pravo na popust od 20% na celokupan iznos.

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom može izuzetno proširiti asortiman usluga u Vašoj ordinaciji ali i proširiti mogućnosti za nalaženje dodatnih poslova na tržištu nege lepote. Kurs se izvodi po najsavremenijim američkim i izraelskim standardima i metodama u domenu podmladjivanja kože. Savremeni način života ne ostavlja dovoljno vremena da se posvetimo zdravlju i nezi na pravi način. Mezoterapija predstavlja jednu od metoda kojom se uspešno mogu umanjiti ili otkloniti znaci starenja kože, bore, hiperpigmentacije, ožiljci, strije, smanjiti obim na kritičnim zonama, osveziti lice ili sa što manje invazije uraditi lifting. Komplemetarna metoda prp tretman, podmladjivanje sopstvenom krvnom plazmom je jedna od najtrazenijih metoda kojom se uspešno mogu rešiti problemi starenja kože, podmladjivanja, sprečiti dalji gubitak kose i obnoviti vlasiste. Iskustva su pokazala da je krvna plazma apsolutni izbor za sve ljude koji su skloni alergijskim reakcijama jer su gotovo nemoguće. Predavanja vodi i drži prof dr. Vesna Vasić specijalista estetske hirurgije i predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom traje 8 akademskih časova (6 sati). Za svakog polaznika obezbeđen je materijal za rad i modeli. Takođe, nakon kursa može se konsultovati sa dr. Vukanom Babićem koji izvodi nastavu radi razmene iskustava u vezi sa tretmanima. Akademija Purity u svom sastavu ima i prodavnicu sa maloprodajom i veleprodajom materijala potrebnog za rad u mezoterapiji i PRP tretmanima.

Informišite se telefonom o terminima kursa

POZOVITE

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. 

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva a i za studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Pogledajte i druge kurseve Akademije Purity

OVDE

Potrebno je da ponesete sa sobom:

1. Beli mantil ili majicu

2. Udobnu obuću

3. Flash usb memorijsku karticu da bi smo Vam nasnimili predavanja. Ako ne ponesete memorijsku karticu slanje predavanja nije moguće mailom zbog veličine fajla.

4. Fotokopiju diplome ili uverenje o prethodno stečenom obrazovanju

5. Užinu i piće, vodu, sok, sendvič i slično. I ako smo za sve polaznike obezbedili hranu i piće tokom obuke ne možemo izaći u susret u koliko ste na specijalnom režimu ishrane.

Koje su prednost obuke na Akademiji?

Za edukaciju lekara i kozmetičara kao i za tretmane koji se izvode na obuci koristimo najkvalitetnije brendove filera i mezoterapijskih koktela u ampuliranim formulama. Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i nakon obuke, pružamo im informacije o inovacijama i trudimo da pomognemo u razvoju posla kroz marketinšku saradnju. Na Akademiji ćete pored znanja dobiti i podršku prilikom nabavke potrebne opreme za rad kao i savete naših estetičara kako da pravilnom negom kod kuće Vaš klijent bude zadovoljan postignutim rezultatima. Nakon rada u estetskoj medicini sa klijentima, Akademija nije zabeležila ni jednu alergijsku reakciju, burnu reakciju kože, ili imala nezadovoljnog klijenta.

Jeste li znali da…?

Svaki klijent koji se prijavi za tretman dobija popust od 70% na tretman.

Sve veći broj polaznika opravdava sedmu godinu postojanja Akademije . Naše iskustvo i kvalitet rada pozitivno je ocenjeno od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Hvala Vam što ste za unapređenje svoga znanja odabrali Akakdemiju za estetiku i kozmetologiju „Purity“.