KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA PODMLADJIVANJA KRVNOM PLAZMOM

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom. Reč je o medjunarodno akreditovanom kursu koji je namenjen lekarima opšte prakse, specijalistima kao i stomatolozima.

Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom može izuzetno proširiti asortiman usluga u Vašoj ordinaciji ali i proširiti mogućnosti za nalaženje dodatnih poslova na tržištu nege lepote. Kurs se izvodi po najsavremenijim američkim i izraelskim standardima i metodama u domenu podmladjivanja kože. Savremeni način života ne ostavlja dovoljno vremena da se posvetimo zdravlju i nezi na pravi način. Mezoterapija predstavlja jednu od metoda kojom se uspešno mogu umanjiti ili otkloniti znaci starenja kože, bore, hiperpigmentacije, ožiljci, strije, smanjiti obim na kritičnim zonama, osveziti lice ili sa što manje invazije uraditi lifting. Komplemetarna metoda prp tretman, podmladjivanje sopstvenom krvnom plazmom je jedna od najtrazenijih metoda kojom se uspešno mogu rešiti problemi starenja kože, podmladjivanja, sprečiti dalji gubitak kose i obnoviti vlasiste. Iskustva su pokazala da je krvna plazma apsolutni izbor za sve ljude koji su skloni alergijskim reakcijama jer su gotovo nemoguće. Predavanja vodi i drži dr. Vukan Babić, estetski prakticar i predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Kurs mezoterapije i prp tretmana podmladjivanja krvnom plazmom traje 8 akademskih časova (6 sati). Cena kursa je 300 eu u dinarskoj protivvrednosti. Za svakog polaznika obezbeđen je materijal za rad i modeli. Takođe, nakon kursa može se konsultovati sa dr. Vukanom Babićem koji izvodi nastavu radi razmene iskustava u vezi sa tretmanima. Akademija Purity u svom sastavu ima i prodavnicu sa maloprodajom i veleprodajom materijala potrebnog za rad u mezoterapiji i PRP tretmanima.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. 

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva a i za studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Informišite se telefonom o terminima kursa

POZOVITE

Pogledajte i druge kurseve Akademije Purity

OVDE