Select Page

Remedy tretman - potpuni oporavak kose i antiage program

Oporavak kose

Oporavak kose. Mnoge devojke imaju problema sa kvalitetom kose i stalno pokušavaju da nadju pravo rešenje. Svakako da i za takvu vrstu problema kada je nega kose u pitanju postoji pravi način. U pitanju je REMEDY tretman oporavka kose koji uz pomoć šampona za otvaranje dlake, maske i ampula će vam u potpunosti dati pravi regeneraciju dlake. Takodje to je ujedno i antiage program koji pomaže vašoj kosi da izgleda sveže i sjajno.

 

Svi preparati su na bazi hijalurona i kolagena koji imaju za zadatak da vrate potrebnu jačinu vlasi. Hijaluron čini dlaku elastičnijom i popunjenijom. Kolagen kao i koži tako i kosi vraća potrebnu stabilnost i čvrstinu. Korišćenjem filer maske kosi pružate potpuni oporavak i lakše rasčešljavanje. Ampule su tu da stvore tzv. film oko dlake koji će održati postojanost maske u dlaci. Postojanost samih sastojaka u dlaci je oko četiri nedelje nakon čega se ponovo može raditi tretman.

Tretam je pogodan za veoma oštećenu kosu koja je tretirana farbanjem ili nekim grejnim aparatima. Neophodno je uraditi minimum tri tretmana kako bi kosa doživela potpunu regeneraciju. Ukoliko imate ispucale krajeve takodje je REMEDY tretman odličan izbor za vas.

Pogledajte kako izgleda transformacija kose