Select Page

RAD NA BRODU - poseta Dane Ristić, menadžera za Balkan kompanije Steiner

Dana Ristić, menadžer za Balkan za Steiner kompaniju posetila je našu Akademiju. Predstavila je rad na brodu i kako naši polaznici mogu graditi karijeru. Steiner Kompanija je odgovorana za više od 170  luksuznih spa centara, lociranih na elitnim brodovima koji plovepo najatraktivnijim destinacijama sveta. Više od 50 godina smo sinonim za najvećeg svetskog operatora u spa industriji.

Zamislite, vi ste na putu do posla i u mogućnosti ste da sa sunčane palube broda gledate najluksuznije luke na svetu. Dok osećate topao vetar na licu i uživate u pogledau na more u svom prostranstvu. Šta je za druge san za vas kao osoblje Steiner-a može biti uskoro stvarnost. Otkrijte sa nama uzbudljive SPA Poslove na brodu, koji ne samo da nude profesionalno ispunjenje, nego i dovode do dalekih zemalja i egzotičnih kultura. Želite posao tamo gde bi mnogi drugi da idu na odmor? Radeći na kruzeru tu želju možete ostavriti!

Steiner je Kompanija sa 6 zvezdica koja postavlja standarde u Spa industriji. Nakon regrutacije prolazi se obuka u Londonu i dobija Sertifikat sa kojim se naknadno možete zaposliti gde želite jer je Steiner visoko cenjen u Spa industriji. Bez obzira da li završite jedan ugovor sa nama ili više, Steiner Vas podržava u svakom trenutku od prvog do poslednjeg dana na brodu i iz iskustva znamo da ce Vaš lični i profesionalni rad otvoriti mnoga individualna vrata za Vas.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

POGLEDAJTE VIŠE O AKADEMIJI PURITY

Kada radite za Steiner Vaše radno mesto su najmoderniji i najlepši spa centri sveta locinari na samom vrhu luksuznih brodovima za krstarenje, sa nestvarnim pogledom na okean i luke. Bez ikakvih troškova života uživaćete u radu a i u slobodnom vremenu.

VIŠE O STEINER KOMPANIJI