Select Page

Purity hidratantna umirujuća maska

Purity hidratantna umirujuća maska

300 ml, profesionalna upotreba
svojstva: Hidratantna i relaksirajuća terapija za sve tipove kože.
instrukcije: Nanosi se deblji sloj i čisti za 7 do 10 minuta.
sastav: Spojen hidratacioni kompleks odmah smiruje kožu i održava vlažnost duže vreme,sprečava isušivanje, ojačava zaštitu vlažne barijere tj.hidrolipidnog sloja.Sadrži jedinstvenu formulu šećera i amino kiselina,ekstrakt getolina-posebna extrakcija francuskog oraha koji ima visoku koncentraciju polifanola, proteina, minerala,soli, vitamina i kiselina. Extrakti su iskorišćeni kao energetski katalizatori ćelija.
Snažno utiče na imunizaciju kože, povećava trajnost od povređivanja ranog starenja kože.
Alantoin -smiruje i relaksira kožu, smanjuje iritaciju i pomaže u prevenciji alergijskih reakcija, hidrira kožu i pomaže regeneraciji ćelija kože.
Hamemelis – ekstrakt je prirodni ekstrakt koji ima ulogu kao antibakterijska supstanca za tretmane akni i bubuljica.
Prirodni glicerin >kokos i palme< održava koži vlažnost u hidroskopskim aktivnostima kako bi se voda apsorbovala.
Kamilica i aloe vera – sprečavaju crvenilo i utiču na svežinu kože.

Purity hidrantna umirujuća krema i kako da tretman bude uspešan?

Da bi tretman bio uspešan i veoma efektan bitno je da kozmetika bude kvalitetna. Postoji normalna, masna, suva i mešovita koža. Prema tipu kože se razlikuju i tretmani lica. Takodje nega zavisi i od starosti osobe i godišenjeg doba. Dobar tretman lica je polovina lepote tako da ako ne negujete kožu na vreme može doći do pojave akni i bora. Hidratacija i redovno umivanje kao i pravilno skidanje šminke su samo neke stvari koje će vaše lice da učini lepim i čistim. Kada se pristupi čišćenju lica bitan je pravilan odabir sredstva koje ćete koristiti za čišćenje kože lica. Prema tipu kože birate odgovarajući preparat. Tokom čišćenja koža se hidrira. Kremastija i nežnija sredstva će povratiti vlažnost kože. Čišćenjem lica se skida prašina, ostatak šminke, odumrle ćelije epiderma i višak znoja i sebuma. Tretman mora biti temeljan. Hidrirajući tonici će kompletirati proces čišćenja kože lica.

Osetite kvalitet PURITY kozmetike tretmanima za čišćenje lica a više se o tome možete informisati OVDE

 

 

Pogledajte kako se radi trajna epilacija