Select Page

TRETMAN LICA SA MAJOM LUKIĆ - Akademija Purity zadužena za negu i lepotu mlade glumice

Tretman lica sa Majom Lukić

Akademija Purity je već duže vreme sa Majom Lukić kada je njena lepota i nega u pitanju. Ovoga puta smo sa Majom Lukić  radili tretman mezoporacije, koji se sastojao  iz više faza. Tretman smo započeli sa hemijskim čišćenjem lica, gde smo pripremili kožu za predstojeći tretman.  Uklonili smo joj šminku Purity Cleansing gel koji svojom bogatom formulom, dubinski čisti pore od nečistoća. Zatim smo naneli enzimski piling, takođe iz kolekcije Purity, koji svojim jedinstvenim sastavom dubinski odradi piling kože, eliminiše hiperpigmentacije i naravno hidrira kožu. Posle pilinga, sledila je  masaža lica koja je dodatno pripomogla tretmanu.

Tretman lica sa Majom Lukić smo nastavili mezoporacijom. Naneli smo aktivnu supstancu, u našem slučaju je to hiljaluron. Budući da je Majina koža bila blago dehidrirana u predelima T-zone trudili smo se da se više koncentrišemo na te delove. Nakon 20-ak minuta odrađena je mezoporacija.  Sledeći korak u tretmanu je maska.  Masku koju smo koristili je Purity Brightening mask –  maska za izjednačavanje tena. Zahvaljujući njoj  izbelićemo mesta na kojim je bilo naznaka za hiperpigmentisanosti kože.  Tretman završavamo Purity Pure solar defense toniranom kremom. Ovaj proizvod u sebi sadrži komponente koje  štite kožu od štetnih UV zraka, hidrira kožu, neguje i budući da je blago tonirana, izjednačava ten.

 Glumica Maja Lukić je na beogradskom FDU diplomirala glumu u klasi Goce Marić, zajedno sa Marijanom Pejatović, sada Andrić, i Milošem Lalovićem, a za prijemni ih je svojevremeno pripremao Miroslav Ćiša Trifunović. Sada privodi kraju master studije na svom fakultetu. Na ovogodišnjem pozorišnom festivalu “Nušićevi dani”, Maja Lukić je za ulogu Karoline Nojber nagrađena Plaketom sa likom našeg najvećeg komediografa. Na ovom pozorišnom festivalu, koji se po trideset i treći put održava u Smederevu, nastupilo je i Gradsko pozorište „Abrašević“. Valjevski ansambl veoma uspešno je izveo predstavu „Karolina Nojber“ u pratećem festivalskom programu. Oko šest stotina gledalaca je dugotrajnim i burnim aplauzom nagradilo predstavu, a glumci su nekoliko puta izlazili na poklon publici zajedno sa Majom Lukić.

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU SA ZLATNOM MASKOM

tretman sa zlatnom maskom

POGLEDAJTE VIŠE O DEZINFEKCIJI KOŽE

stefan pre i posle