Select Page

PURELY YOUNGER - Lipofilna hranjiva maska za lice

Purely younger

Današnja preporuka za negu kože je maska za lice iz Purity nanotehnološke linije Purely Younger Lipophilic Nourishing Mask. U profesionalnoj upotrebi Lipofilna hranjiva maska se pokazala kao najpogodnija za regenerisanje suve i normalne kože. Takodje ova maska se koristi u medicinskim tretmanima nakon komedoekspresije i anti-age tretmanima jer sadrži u sebi hijaluron i samim tim vraca turgor kože i elastičnost. Lipofilna hranjiva maska prodire duboko do drugog sloja kože – derma. Purely Younger Lipofilnu hranjivu masku preporučujemo za kućnu upotrebu. Jednostavno se nanosi na čistu kožu u tankom sloju na predelu lica i vrata i dekoltea , sačekati 10 do 15 minuta , može se aplikovati na kožu i danju i noću , 1-2 puta nedeljno. Ova maska postiže optimalnu hidratantnost , pomaže kod isušivanja kože , koža postaje glatka i ishranjena. Pomaže kod upalnih procesa i akni . Pakovanje lipofilne hranjive maske sadrži 300 ml.

 

 

 

Aktivni sastojci Purely younger lipofilne hranjive maske su :

  1. Glicerin – Bezbojna gusta tečnost dobijena iz prirodnih masti i ulja. Glicerin nije otrovan i siguran je za upotrebu. Ne iritira zadržava vodu u koži i ne isušuje.

  2. Ulje avokada – Sprečava starenje kože. Pomaže kod suve i oštećene kože,hidrira. Vraća koži sjaj i elastičnost.

  3. Hijaluronska kiselina – Hijaluron je veoma efikasan u borbi protiv bora i izuzetno dobro hidrira kožu.

  4. Kaolin – Bela glina je jedna od najstarijih kozmetičkih sastojaka i pomaže osetljivoj koži.

  5. Cink oksid – Pomaže kod hiperpigmentisane kože i štiti kožu od UV zračenja. Ovaj sastav je bezbedan i za najosetljiviju kožu.

  6. Pantenol – Zadržava vodu u koži , efikasno deluje protiv perutanja kože , hrani i dezinfikuje kožu i upalne procese.

  7. Vitamin E – Pomaže kod suve i fotoštećene kože. Reguliše sintezu i razgradnju kolagena i elastina.

  8. Alantoin – Podstiče epitelizaciju , regeneraciju i umanjuje upalne procese na koži.

Svi ovi sastojci su odličan spoj i čine Lipofilnu hranjivu masku posebnom , jer u njoj postoje svi sastojci koji su potrebni za regenerisanje , podmladjivanje , poboljšanje strukture kože i hidratacije. Sastojci su , ispitani i bezbedni za kožu.

 

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA PREGLED VUDOVOM LAMPOM

Snapshot - 156

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA TRETMAN DEZINFIKOVANJA LICA

denzifikovanje kože