Select Page

PURE OIL CONTROL MASK

Tretmanska maska za masnu kožu sklonu bubuljicama

Današnja preporuka za negu vaše kože je Pure Oil Control maska za lice iz Purity nanotehnološke kozmetičke linije. Pure Oil Control maska je isključivo namenjena za masnu, problematičnu kožu i aknoznu kožu sa upalnim procesima. U profesionalnoj upotrebi Pure Oil Control maska se pokazala kao najefikasnija u medicinskim kozmetičkim tretmanima. Regeneriše i dezinfikuje aknoznu kožu. Stručno lice vrši pregled kože i uspostavlja terapijsku proceduru aplikovanja Pure Oil Control maske. Pure Oil Control maska duboko čisti, prirodno pilinguje i hrani kožu. Pure Oil Control maska absorbuje toksine i mrtve ćelije kože pretvarajući ih u nove. Ostavlja sjajan film na koži. Nanosi se četkicom u tankom sloju, deluje 5 do 7 minuta. Uklanja se natapanjem mlake vode sa kozmetičkim sunđerima i zatim povlačenjem u smeru ka gore se uklanja sa lica. Pakovanje Pure Oil Control maske sadrži 300 ml.

 

 

 

Aktivni sastojci Pure Oil Control maske su :

Zelena glina – Bogata je svim elementima koji se nalaze u morskoj vodi. Duboko prodire u pore, čisti ih i izvlači sve toksine iz kože, ima antibakterijsko dejstvo. Umiruje kožu i reguliše lučenje sebuma.

Bela glina kaolin – Leči bolesti kože i upalne procese. Upotpunjuje sve nedostatke na koži. Bela prirodna glina kaolin, bogata mineralna supstanca koja se koristi kao absorbent masnoće i toksina.

Med – Antisepticko i antibakterijsko dejstvo. Čini kožu mekšom i zdravijom.

Alantoin – Daje mekoću i glatkoću koži, hidrataciju i pomaže obnavljanje ćelija kože.

Kokos , List Palme – Ovi sastojci imaju antibakterijsko, umirujuće i hidrirajuće dejstvo.

Ulje geranijuma – Pomaže u tretiranju akni, infekcija i iritacija.

Ulje lavande – Utiče na snažnu imunizaciju kože.

Triklosen – Je sintetički kompleks sa anti kličnim, gljivičnim i virusnim karakteristikama.

Vitamin E – Je moćan antioksidans koji pomaže u prevenciji ranih znakova starenja izazvanih pušenjem, radijacijama, otrovima i zagađenjima.

Kokosovo ulje – Pomaže koži kod iritacija i u prevenciji od isušivanja.

 
Svi ovi sastojci su prirodni, ispitani i bezbedni za upotrebu. Pure Oil Control maska će rešiti problem aknozne kože i kože sklone bubuljicama jer je prirodna i efikasna. Duža upotreba Pure Oil Control maske može znatno umanjiti upalne procese i izlečiti lice.

 

 

Pogledajte kako da vam koža ne bude masna

MASNAA

Pogledajte kako izgleda profesionalna nega lica

maskaaa