Select Page

PRIPREME ZA MISS SRBIJE 2017 - za šminku zadužen Tim Akademije Purity

Pripreme za Miss Srbije 2017

Pripreme za Miss Srbije 2017 smo počeli putovanjem ka prelepom kompleksu Porto Carras u Grčkoj. Ovo je naša treća godina kako smo deo priprema finalistkinja a naš predstavnik Magdalena Kozačenkov.  Nakon pristizanja smo se smestili i obišli sve lepote ovog nestvarnog mesta. Sledečeg dana, finalistkinje su radile na dobijanju tamnijeg tena, učile su pravljenje frizura i prisustvovale predavanju.

22.09.17.

Sledećeg dana na redu je bila mala škola šminkanja. Naše finalistkinje su učile kako da koriste nekoliko različitih tehnika šminkanja koje mogu primeniti na događajima, snimanjima i u svakodnevnom životu. Osim toga, radili smo jedno mini snimanje za supervizorku na pripremama. U pitanju je Đurđina Vojvodić, jedna od finalistkinja izbora za Miss Srbije 2015. Devojke su mogle mnogo da nauče od svoje starije koleginice koja je sa njima tokom celih priprema.

23.09.17.

Prvi dan snimanja je protekao u fotografisanju za katalog i nekoliko kombinacija različitih dizajnera. Dizajneri koji sarađuju sa kompanijom MissYu na pripremama su Mladen Baron, Vladanka Celić, Branko Marković.

24.09.17.

25.09.17.

26.09.17.

POSTANI MAKEUP ARTIST, UČESTVUJ NA VELIKIM PROJEKTIMA

teodora mijušković