Select Page

Prim dr Svetlana Grubor

Prim dr Svetlana Grubor – predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Profesor na predmetima: medicinska kozmetika, dermatologija, dermatovenerologija.

Možete li nam reći nešto više o svom obrazovanju?

“Završila sam Medicinski fakultet – Univerzitet u Beogradu 1993. godine. Specijalizaciju iz dermatovenerologije sam završila 1999. godine na Medicinskom fakultetu – Univerzitet u Beogradu. Prisustvovala sam edukaciji iz dermaskopije 2009. godine. Takođe, prisustvovala sam edukaciji iz estetske medicine u Napulju 2010. godine. Zvanje primarijusa sam stekla 2015. godine.”

Prim dr Svetlana Grubor, koliko dugo se bavite predavačkim radom i koliko dugo ste deo Purity tima?

“Predavala sam od 2005. do 2009. godine u Farmaceutsko fizioterapeutskoj srednjoj školi u oglednom programu. Vodila sam vežbe iz dermatologije i predavala osnove kliničke medicine i plastičnu hirurgiju. Na Akademiji Purity sam od 2015. godine.”

Kakva su Vaša iskustva na Akademiji Purity?

“Veoma pozitivna energija studenata i odlična povratna informacija. Zainteresovanost je usmerena na gradivo koje je usko povezano sa njihovom strukom, što je i ispravno. Često ih čak i pretrpavam informacijama o dermatololškim pregledima i preventivama kako bi iz predavanja izvukle maksimum i za sebe i svoju okolinu.”

Kako su koncipirana Vaša predavanja?

“Studenti prate prezentacije i fotografije kliničkih prikaza pacijenata. S obzirom da su predmeti teoretski vrlo je važno približiti im materijju kroz prikaze. Podpitanja su stalna pojava što mi je izuzetno drago jer ne uče gradivo napamet već ga vrlo dobro razumeju.”

Student Kristina Ivanović, druga godina, smer Estetičar-kozmetičar o prim dr Svetlana Grubor:

“Sve pohvale za profesorku, zanimljivi časovi, odlično prenosi znanje. Veoma je fokusirana na ono što je nama bitno za našu struku tj smer. Iako je predmet sam po sebi kompleksan prim dr Svetlana Grubor se uvek trudi da nam pojasni slikama ili na nekom primeru iz života. Otkrila sam mnogo toga o koži što mi može koristiti i u očuvanju zdravlja. Izuzetna žena!”

ŽELIŠ DA POSTANEŠ ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT?

_DSC1567

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESORU DR VUKANU BABIĆU

dr Vukan Babić