+381607237853 akademija.purity@gmail.com

POPUNJENE I UREDNE OBRVE - japanska metoda iscrtavanja obrva

Uredne obrve

Uredne obrve.Uslov za potpunu i savršenu šminku su popunjene i uredne obrve. Ovaj efekat se može postići popunjavanjem senkom za obrve ili olovkom za obrve. Međutim, ovakva tehnika ponekad oduzima malo više vremena. Takođe, ako ste nezadovoljni svojim obrvama a ne nosite šminku popunjavanje senkom ili olovkom će izgledati neprirodno. Najprirodnija tehnika za uredne i popunjene obrve jeste japanska metoda iscrtavanja obrva. Ova metoda iscrtavanja spada u vrstu trajne šminke. Trajna šminka koristi mašinicu nalik mašini za tetoviranje koja iglicom injektuje pigment u kožu. U japanskoj metodi iscrtavanja obrva se koristi nožić koji zaseca kožu. Nožićem zasecamo kožu u smeru prirodnog rasta dlake i ispunjavamo pigmentom. Ovakva metoda daje najpriodniji efekat i uredne i popunjene obrve. Pre početka samog rada iscrtavamamo oblik i debljinu obrve kako bi klijent znao kako će obrve izgledati na kraju. Na ovim fotografijama možete videti već prirodno pune obrve koje su sada uredne, veoma malo popunjene i gušće. Sa ovako iscrtanim obrvama klijent štedi na vremenu tokom šminkanja. Kada izlazi bez šminke obrve će i dalje izgledati prirodno.Za lepsi izgled uvek treba imati uredne obrve.

Ako i Vi želite naučiti kako se radi japanska metoda iscrtavanja obrva pogledajte OVDE

Oblik muških obrva

Obrve mogu sasvim da promene vaš izgled, da vizuelno skrate ili produže lice, da ga prošire, ublaže njegov izraz.

One mogu sasvim da promene vaš izgled, da vizuelno skrate ili produže lice, da ga prošire, ublaže njegov izraz… Najbolje je da oblikovanje obrva prepustite osobi koja je za to stručna, ali ako iz bilo kojih razloga niste u mogućnosti da to sebi priuštite, i sami možete da ih počupate pincetom koju ste prethodno obrisali alkoholom. Osim pincete, potrebna vam je i vata umočena u hidrogen-peroksid, kako biste dezinfikovali deo oko obrva. Prvo čupajte dlake rasute ispod obrva, i to u smeru njihovog rasta. Ako ne znate kakav oblik vam najviše odgovara, možda će vam ovo pomoći da se opredelite:

* Ugaone odgovaraju muškarcima koji imaju okruglo lice, bucmastima i onima sa malim čelom.

* Zaobljene su idealne za osobe koje imaju široko čelo i razmaknutije oči.

* Ravne pristaju muškarcima koji imaju duguljasto lice. Da bi lice izgledalo manje, linija obrva mora da bude potpuno ravna.