Select Page

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ČETVRTI ČAS NA KURSU-4D NADOGRADNJA TREPAVICA

Na poslednjem času kursa  4D nadogradnja trepavica naši polaznici praktično su vežbali tehniku nadogradnje.

Radili smo na što pravilnijem nanošenju trepavica kako bi dobili potpuno zadovoljstvo klijenta i što bolji efekat ekstenzija.

Takođe, radili smo na proceni oblika i dužine trepavica koje odgovaraju licu i oku klijenta na kom radimo.

Ovo je bilo vreme za rešavanje svih nejasnih stavki i problema sa kojima naši polaznici mogu da se susretnu.

Više o kursu 4D NADOGRADNJE TREPAVICA pogledajte OVDE

Svilene trepavice su nadogranja vaših prirodnih trepavica, metodom dlaka na dlaku, tako što se pojedinačna veštačka dlačica specijalnim lepkom spaja sa svakom vašom pojedinačnom prirodnom dlačicom. Lepak koji se koristi je visokog kvaliteta, i vodootporan, tako da sa vašim novim trepavicama možete se slobodno kupati i plivati. Svilene trepavice učiniće vaše trepavice dužim, gušćim i lepšim, a pogled zavodljivim. Svilene trepavice ne oštećuju vaše trepavice i prirodne trepavice slobodno rastu zajedno sa njima.Svilene trepavice su blago uvijene i takođe u različitim dužinama, tako da daju jako lep izgled oku i što je najbitnije izgledaće potpuno prirodno. Nema potrebe ni da se privikavate na njih, jer su toliko lagane da nećete ni osećati da ih nosite.Gold lashes trepavice su trajne, tako da traju dok prirodna trepavica ne ispadne svojim prirodnim tokom. Kada prirodna trepavica izraste potpuno, otpada i zamenjuje je neprimetno nova mlada dlačica. Ovaj proces traje konstantno, trepavice se regenerišu, i zbog toga je potrebno raditi korekciju i dopunu trepavica na od prilike mesec dana radi održavanja trpavica gustim.

Tretman nadogradnje svilenih trepavica je potpuno bezbolan i može se reći prijatan, traje do dva sata, u zavisnosti koliko se trepavica aplicira. Za vreme tretmana klijent udobno leži na krevetu zatvorenih očiju. Korekcija iziskuje manje vremena od samog tretmana i vremenski varira od broja dlačica koje je potrebno nadomestiti.

Odrzavanje vasih novih trepavica je jednostavno. Mozete se šminkati, ali prilikom skidanja šminke ne koristiti u očnoj zoni bilo kakav preparat na bazi ulja za skidanje šminke. Možete se umiti sapunom i vodom, ili koristiti preparat na bazi vode. Maskara vam najverovatnije neće biti potrebna, ali ukoliko ipak želite da dodatno naglasite trepavice, isključivo koristiti maskaru na bazi vode. Izbegavajte trljanje očiju jer sam taj postupak ubrzava regeneraciju vaših prirodnih trepavica, a tako i sa njima veštačkih.

Svilene trepavice možete nositi doživotno redovnom korekcijom, ali ukoliko rešite da ih skinete možete to učiniti tako što ćete vaše prirodne trepavice jednostavno pustiti da se regenerišu same od sebe, ili ćemo vam mi to učiniti kod nas u salonu specijalnim gelom koji razdvaja vašu prirodnu trepavicu od veštačke, odnosno razgrađuje postojeći lepak.