+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PODMLAĐIVANJE ŠAKA

Podmlađivanje šaka

 

Svedoci smo da mnogo žena zaboravlja da se o lepom i negovanom izgledu ne sudi samo po licu, pa sve češće viđamo negovana i zategnuta lica, a nasuprot tome, ruke tj. šake koje svojim izgledom apsolutno odaju godine. Na sreću, postoje tretmani kojima se postiže podmlađivanje šaka i njihov lepši i negovaniji izgled.

Smežurana, suva i opuštena koža šaka, kao i fleke i pigmentacija, nedvosmisleno pokazuju godine i način života. Nažalost, koža ruku je svakodnevno izložena raznim štetnim uticajima, od UV zračenja do raznih mehaničkih oštećenja koja izazivaju sredstva za higijenu, različite hemikalije, kao i priroda posla kojim se bavimo.

Sa godinama koža gubi vlagu, elastičnost i jedrinu, pa vremenom dobijamo dehidriranu, suvu i opuštenu kožu šaka, često prekrivenu flekama. Nekada je ove nedostatke bilo nemoguće popraviti ali danas nam antiage medicina nudi rešenje. Terapije PRP metodom i Mezoterapija mogu učiniti dosta toga na ovom polju.

PRP i Mezoterapija za podmladivanje i regenereaciju Vaših šaka

PRP (Platelat Rich Plasma) je revolucionarna medicinska metoda kojom se prirodno stimuliše podmlađivanje i regeneracija Vaše kože, tkiva, mišića… Metoda je potpuno bezbedna jer se koriste Vaše sopstvene ćelije i samim tim nema rizika od infekcije i neželjenih reakcija. Koristi se u medicinske svrhe, a od skoro i u antiage medicini i čini čuda po pitanju podmlađivanja i regeneracije Vaše kože šaka. Tretmanom se ubrzava prirodna regeneracija ćelija i podstiče proizvodnja kolagena koji zateže vaše ruke, regeneriše kožu, uklanja pege i pigmentaciju i vraća mladalačku jedrinu i sjaj.

Mezoterapija je isto nehiruška metoda ubrizgavanja različitih mezokoktela u dublji sloj kože. U zavisnosti od potreba Vaše kože, mezokokteli sadrže kombinacije vitamina, minerala, hijaluronske kiseline itd. Koktel hrani kožu šaka iznutra i podstiče proizvodnju prirodnog kolagena, stimuliše ćelijski metabolizam i mikrocirkulaciju. Tako se podiže tonus kože, metabolički procesi se ubrzavaju i koža se regeneriše, hidrira i učvršćuje, što joj daje mlad i negovan izgled.

 

DUBINSKA HIDRACIJA RUKU

hidratacija ruku

VIDI OVDE

KURS MANIKIR, PEDIKIR I DEPILACIJA

MANIKIR

VIDI OVDE

HRANLJIVI PILING RUKU

HRANLJIVI PILING RUKU

VIDI OVDE