Select Page

Podmladite vaše lice rumenilom

Podmladite vaše lice rumenilom

Podmladite vaše lice rumenilom. Žene deluju znatno mlađe kada na obrazima imaju rumenilo, čak i kada nije naglašeno. Ten dobija blistav i zdrav izgled, koji krasi mlade devojke. Ovo bi trebalo da bude završni potez u šminkanju. Ipak, mnoge dame se plaše da će da izgledaju previše rumene i misle da je puder dovoljan.

Kada birate rumenilo, preporuka je da kupujete laganije teksture. Savršeno je ono koje ima fino mlevene višebojne pigmente, jer se tako ravnomerno nanosi, ističe ten i deluje potpuno prirodno, a lice dobija topao slaj i prefinjen izgeld.
Koristite ga da istaknete jagodičnu kost i stvorite efekat punijih ili tanjih obraza., a možete da ga stavite i na vrat i dekolte.

Stavljajte ga u skladu sa oblikom lica i obavezno nabavite kvalitetnu četku od prave dlake, nikako veštačke.
Kada birate rumenilo, preporuka je da kupujete laganije teksture. Savršeno je ono koje ima fino mlevene višebojne pigmente.

Više o kursu za PROFESIONALNOG FRIZERA klikom OVDE 

 

 

 

Prvo, možete odabrati nijansu koja se slaže sa bojom vaših obraza kada pocrvenite. Drugi način je da uklopite boju obraza i usana.
U svakom slučaju, svetlijoj koži odlično stoje ružičasta i boja breskve, a tamnijoj koži bolje odgovara kajsija ili crvena. Pre nego što kupite rumenilo, istestirajte ga na prirodnom svetlu. Slobodno eksperimentišite. Probajte sa nežnom pink ili koralno crvenom, i ako mislite da vam treba nešto svetlije, probajte ružičaste ili ljubičaste tonove, ako vam je koža toplije boje. Četkica mora da bude mekana i ne mnogo velika.

Priskačemo vam u pomoć ako još uvek niste otkrile koje rumenilo je najbolje za vas!

Podmladite vaše lice rumenilom.

Odgovarajuće rumenilo će vašem licu dati toplinu, naglasiti jagodice pa čak i učiniti da izgledate mlađe. Donosimo vam devet najboljih nijansi za svetu, srednje tamnu i maslinastu (tamnu) boju tena.

Adekvatno podmladite vaše lice rumenilom.

Bledo ružičasta nijansa

Ova nijansa rumenila idealna je za žene sa izrazito svetlom bojom kože, jer će ono njihovom licu dati potpuno prirodan izgled. Izbegavajte tamnije nijanse, jer će na vašem licu izgledati žućkasto i neprirodno.

Boja breskve

Podmladite vaše lice rumenilom.Da li postoji nijansa rumenila koja odgovara svakoj boji kože? Da! Boja breskve. Svaka žena koja stavi ovo rumenilo izgledaće fantastično. Svetla boja kože ima narandžaste i žućkaste podtonove tako da će ih rumenilo boje breskve neutralisati i dati prirodan izgled kože. Takođe, možete odabrati i ono sa svetlucavim česticama koje će dodatno naglasiti vaše obraze.

Prozračna šljiva

Ova nijansa je idealna za večernji look. Rumenilo boje šljive licu daje pomalo mističan izgled. Izaberite kremasto rumenilo, sa ljubičastim ili plavim podtonovima, koje je za nijansu ili dve tamnije od boje vaših usana. Nikada ga ne nanosite u jednoj liniji, već prstima nežno utapkajte na donji deo obraza.

Boja kajsije

Kako ova boja kože već sama po sebi izgleda “toplo”, ne treba je mnogo naglašavati. Boja kajsije će na vašim obrazima izgledati laskavo i suptilno te će licu dati svež i mladalački izgled.

Svetlo ljubicasta

Želite nešto drugačije? Izaberite prigušenu nijansu sljeza. Ona će licu dati “dubinu”. Takođe, idealno se slaže sa senkom i karminom u istoj nijansi, ali različitih tekstura. Nanesite mat boju na obraze, nešto sjetlucavo na oči te upotpunite sjajem za usne u istoj nijansi.

Boja maline

Podmladite vaše lice rumenilom.Ova nijansa je nežna, blaga i lepa te samim tim savršena za žene sa srednje tamnom bojom tena. Ako želite da vaši obrazi izgledaju zdravo i rumeno kao da ste upravo bili na snegu, na njih nanesite rumenilo boje maline.

Boja breskve sa podtonom narandžaste

Ponekad može biti veoma teško da pronađete idealno rumenilo za maslinasti ten, zbog njegovih zelenih podtonova. Topla nijansa breskve će doneti prirodni sjaj vašem licu. Izbegavajte hladne nijanse, jer ćete izgledati poput klauna. Za svež i odmoran izgled lica izaberite kremasto rumenilo.

Ružičasto rumenilo

Podmladite vaše lice rumenilom.Ova nijansa sadrži zlatne podtonove tako da je idealna za maslinastu boju tena. Ona nije ni svetla, ali ni tamna, već nežna, prirodna nijansa. Nju možete koristiti svakodnevno. Ova boja tena zimi često postane bleda, ali ne brinite, jer će ružičasto rumenilo vratiti toplinu u vaše obraze.

Boja bronze

Podmladite vaše lice rumenilom.Ova nijansa će licu dati toplinu, nežno ga naglasiti i vratiti prirodni sjaj. Žene sa maslinastim tenom brzo tamne te je bronzer savršen za isticanje njihove prirodne boje tena. Takođe ga možete koristiti i za konturisanje lica. “Napućite” usne te bronzer nanesite ispod obraza. Zatim se nasmijte te ga nanesite i na vrhove jagodica kako biste postigli svjetliji efekat.