+381607237853 akademija.purity@gmail.com

POBEDITE PROBLEME SA KIČMOM - bez bola i neprijatnog osećaja

Pobedite probleme sa kičmom

Pobedite probleme sa kičmom uz upoznavanje sa njima. Pršljenovi koji se nalaze između lopatica odgovorni su za poremećaj štitne žlezde, bol u vratu, ramenima, rukama, kao i probleme sa srcem. Vrlo često problemi sa kičmom izazivaju bol u potpuno drugim delovima tela. Tada se počinju lečiti neke druge bolesti, naravno, bez ikakvog efekta. Zato je potrebno posebnu pažnju usmeriti upravo na kičmu.
Ako osećate bol u leđima, može se utvrditi u kom delu kičme se primećuju anomalije, a time i ukazati na probleme sa određenim organima.
Prvih nekoliko kičmenih, tačnije vratnih pršljenova, povezani su sa glavom, ušima, očima, zubima, nosem i ustima. Narednih nekoliko, oni koji se nalaze između lopatica, odgovorni su za poremećaj štitne žlezde, bol u vratu, ramenima, rukama, kao i probleme sa srcem, plućima, jetrom, žučnom kesom i grudima. Neočekivani uzrok bola u leđima – Greška koju svaki dan pravite! Pršljenovi koji su pozicionirani na sredini leđa povezani su sa bolom u želucu, kao i problemima sa pankreasom, slezinom i nadbubrežnim žlezdama. Sa druge strane, oni koji su postavljeni malo niže imaju veze sa bubrezima, bešikom, tankim i debelim crevom.
Pobedite probleme sa kičmom
Polni organi, slepo crevo, stopala i krsta vezuju se pršljenove koji se nalaze otprilike u visini karlice, a oni su odgovorni i i za bolove u stopalima.
Prema mišljenju lekara osteopata, oko 70% glavobolja poseduju uzrok u kičmi. Zujanje u ušima, otežano gutanje hrane, problemi sa vidom – sve to može biti posledica disfunkcije intervebralnih diskova vrata. Ako bole i trnu ruke – proveravajte vratni deo kičme. Problemi sa grudnim delom kičme mogu dovesti do bola u oblasti srca, želuca i creva. Problemi sa lumbalnim delom kičme mogu uticati, ne samo na bol u donjem delu leđa, nego može se manifestovati kao bol u kuku, butini, narušava se osetljivost noge, kao i sam hod. Lečenje i jačanje kičme pomoći će vam da se oslobodite problema u drugim organima, zato hitno uradite nešto po tom pitanju.

ZNATE LI DA MASERI NAJLAKŠE DOBIJAJU POSAO?

dobrobiti relaks masaže

POSTANI MASER

ŽELIŠ DA RADIŠ PROFESIONALNU MASAŽU?

preparati protiv celulita

KLIKNI OVDE