+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PILING OD KOKOSOVOG ULJA I KAFE - glatka koža bez celulita

Piling od kafe i kokosovog ulja

Kokosov orah u sirovom stanju sadrži 3,3% proteina i 33,5% masti te obilje magnezija (32 mg/100 g), ali zato oskudeva u vitaminima. Pre svega zbog svojstvene arome, suvi ostatak koristi se kao aromatičan sastojak za kolače, sladoled i druge poslastice.

Kokosovo ulje u borbi protiv celulita koristi se na vrlo praktičan i jednostavan način. Sve što vam je potrebno jeste talog od kafe, kokosovo ulje i malo soli.

Napravite smesu koja će vam biti dovoljna da pokrije kritične delove koji su zahvaćeni celulitom. Sve to pomešajte kako biste dobile gustu smesu koju ćete nanete po svojim butinama, pošto je na nogama celulit najprisutniji. Ipak, on se može nataložiti i na rukama i na ostalim delovima tela. Nežno utrljajte smesu u svoju kožu i pustite ove sastojke da deluju dvadesetak minuta. Miris vaše kože biće neodoljiv. Isperite mlakom vodom i masirajte mesta zahvaćena celulitom.

Ovaj tretman možete koristiti i pripremati u kućnim uslovima, kad god poželite. Biće ovo osveženje za vašu kožu i za vaš celulit koji će se vremenom povlačiti. Vrlo je važno da pijete dovoljno tečnosti i redukujete ishranu. Takođe, svaka fizička aktivnost biće od pomoći da se koža zategne i da bude lepa i bez celulita.

 

Kokosovo ulje je vrlo guste strukture, ali se vrlo lako topi, tako da nećete imati problema da svaku smesu učinite lakom za nanošenje. Kokosovo ulje može biti delotvorno i u borbi protiv celulita. 

Ovaj piling od kafe, soli i kokosovog ulje stimuliše protok krvi i cirkulaciju. Rezultati su vidljivi kada ga redovno koristite. Vaša koža će postati glatka na dodir i postaće čvrsta. Celulit baš ne podnosi ove sastojke.  

 Kafa je delotvorna za celulit, jer je u sebi sadrži kofein, koji je odličan za naše razbuđivanje i za razbuđivanje vaše kože!

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

princip rada ultrazvučnog pilinga

dav

POGLEDAJ OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O ISHRANI I VEŽBAMA PROTIV CELULITA

ishrana protiv celulita

OVDE