Select Page

PAVLE KNEŽEVIĆ, kreator Belgrade art show-a, na Purity higijenskom tretmanu lica

Pavle Knežević

Akademiju Purity je posetio kreator Belgrade Art Show-a, Pavle Knežević. Shodno njegovom tipu kože radili smo Purity higijenski tretman lica. Započeli smo tretman Purity Cleasing gelom. On stvara bogatu sapunicu i čisti lice od nakupljenih nečistoća. Zatim smo koristili Purity Three active peeling kako bi uklonili sve mrtve ćelije sa površine kože. Kako bi hidrirali i posvetleli kožu naneli smo Purity Pure oil control serum za hidrataciju kože. Preko njega Purity masku za izbeljivanje kože lica. Oba proizvoda zajedno smo unosili u kožu sa ultrazvukom da bi izbeljivanje bilo uspešnije i dublje. Nakon toga smo naneli Purity Hydrafeel mist za dodatnu hidtataciju. 

Kako bi smirlili lice i sprečili iritacije naneli smo Purity Aloe vera gel masku koja prijatno hladi. Masku uklanjamo kozmetičkim sunđerima i nanosimo Purity Lifting serum i serum za predeo oko očiju. Sledeći je Purity Pore minimsing mist u obliku spreja koji zatvara pore. On čuva sve što smo do sada uneli u kožu i čuva je od spoljašnjih faktora. Tretman zavšavamo Purity Anti blemishes care kremom koja sprečava nastajanje različitih nedostataka na koži. Kako bi lice bilo sveže i bez crenila nanosimo Purity toniranu kremu. Sledeći tretman koji preporučujemo je mezoporacija kojom ćemo uneti serum za izbeljivanje kože. On će postići da koža izgleda matirano bez sjaja na neželjenoj T zoni. 

Pavle Knežević je kreator Belgrade Art Show-a. To je organizacija koja promoviše svaku vrstu umetnosti. Ona je takođe umetnička platforma za sve mlade talente umetnosti. Pavle Knežević je diplomirani pravnik. Glumom se bavi amaterski a bavi se i plesom. Svirao je gitaru, klavir i violinu. Ceo svoj život je proveo u umetničkom okruženju. Otac ga je upoznao sa umetnošću fotografije. Pavle Kneževič smatra da je Beograd prepun mladih, kreativnih, neafirmisanih talenata. Smatra da oni mogu inspirisati bilo koju osobu na ovoj planeti. 

 
 
 

POGLEDAJTE VIŠE O DEZINFEKCIJI KOŽE

stefan pre i posle

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU ZA ROZACEU I KUPEROZU

DSCN8367