Select Page

NOVOGODIŠNJA ŠMINKA I FRIZURA - idealan look za doček 2017- e

Novogodišnja šminka i frizura

Novogodišnja šminka i frizura za 2017-u godinu u rukama Tima Akademije Purity izgleda ovako. Možete videti nešto od aktuelnih trendova ali i dosta naše kreativnosti. Naš model sa fotografija provodi novogodišnju noć u noćnom klubu pa smo tome i prilagodili njen celokupan izgled. Novogodišnja šminka i frizura je ovog puta moderna, izražena i glamurozna. Kombinacije za najluđu noć u godini mogu biti veoma različite. Najčešće, možemo videti dosta šljokica, sjaja, štrasa, crvenog karmina, dugih trepavica, bujne kose i elegantne punđe. Najviše se šminka i frizura prilagođavaju odevnoj kombinaciji ili mestu na kojem se proslavlja.

Novogodišnja šminka i frizura

Započeli smo ovu transformaciju uređivanjem frizure našeg modela. Nakon temeljnog pranja kose, prosušili smo je i ispravili presom. Odlučili smo se za trendi frizuru “pola dole pola gore” (half up half down). Izspleli smo tri 3D pletenice od čeonog dela glave ka sredini. Ostatak pramenova od pletenica smo uvili tako da formiraju neurednu punđu. Ostatak kose pada preko ramena i leđa. Ovakav look vizuealno izdužuje figuru i poklapa se uz outfit koji naš model nosi. Takođe, otvara lice i ostavlja prostora tako da šminka bude u prvom planu.

Novogodišnja šminka i frizura

Šminka je glamurozna a sav akcenat je na očima. Koristili smo više nijansi ljubičastih i ciklama tonova. Imamo crnu kosu i crnu haljinu tako da ovakve nijanse daju zanimljivost očima ali ne kvare eleganciju celokupnog izgleda. Na sredini kapka smo naneli metalik pigmente u zlatnoj i bisernoj boji. Veštačke trepavice i crna senka u spoljašnjim uglovima poprineli su mačastom izgledu očiju. Nakon tena, konturisanja i rumenila obavezan je higlighter u bisernoj nijansi kako bi istakli jagodice i postigli svežinu lica. Naš model nosi mat karmin u hladnoj, skoro sivoj nijansi koja nije uobičajena ali dozvoljena u najluđoj noći.

Pogledajte čitav proces transformacije na našem kanalu https://www.youtube.com/watch?v=0n-XepLRamM

 

POGLEDAJTE VIŠE O NOVOGODIŠNJOJ ČESTITIKI MISS SRBIJE

novogodišnja čestitka

POGLEDAJTE VIŠE O SVEŽEM I SJAJNOM LICU

sveže i sjajno lice

POGLEDAJTE VIŠE O MISS TELEGRAFA

miss telegrafa