Select Page

MISS TELEGRAFA - šminka i frizura za modni editorijal Telegrafa

Miss Telegrafa

Tim Akademije Purity bio je zadužen za šminku i frizuru Milice Radin – Miss Telegrafa. Milica Radin je devojka koja je u oktobru izabrana za novu Miss Telegrafa, odnosno za Miss društvenih mreža, budući da je osvojila najviše broj glasova na našem portalu. Takođe, ona je aktuelna mis Vojvodine i model agencije Miss Yu. Ona ima 18 godina, planira da upiše arhitekturu, a pravi je poliglota, jer tečno govori engleski, dok vredno uči nemački i portugalski jezik. Njen uzor je dizajner Filip Štark. Piše pesme i želi da objavi knjigu. Talentovana je za ples i igrala je stoni tenis 7 godina. Njen princip je: važno je učestvovati, ali o pobednici se priča.

Miss Telegrafa se fotografisala u haljinama koje je kreirala Vladanka Celić, dizajnerka koja ove godine proslavlja punih pet decenija uspešne stvaralačke karijere u svetu mode. Nijanse koje preovladavaju na fotografijama su bakarne, bronzane i zlatne nijanse. Editorijal je sniman tokom jeseni a tonovi su usklađeni sa vremenom. Pošto su u pitanju glamurozne haljine i okruženje odlučili smo se za prelomljenu kosu u vidu krupnih talasa. Miss Telegrafa, Milica Radin, ima negovanu kosu dužine ramena u plavim tonovima, tako da je postizanje volumena i glamura znatno olakšano. Kod nekih haljina smo imali i aksesoare u vidu ukrasa i nakita u kosi. 

Miss Telegrafa u ovom editorijalu nosi šminku u toplim bronzanim i smeđim tonovima. Na očima smo radili 3D teniku šminkanja kako bi maksimalno istakli njene oči. Sjani zlatni tonovi se idealno kombinuju sa njenim nebo plavim očima. Izabrali smo ljubičastu nijansu rumenila kako bi blago zagrejali ten. Kako bi dobili bajkovit utisak lica koristili smo dosta higlightera hladnog tona koji pristaje podtonu njene kože. Na usnama nosi mat ružičastu boju karmina. Obrve smo popunili senkom kako bi čitav look bio malo dramatičniji.

POGLEDAJTE VIŠE O ŠMINKI U MODNOM EDITORIJALU

šminka u modnom editorijalu

POGLEDAJTE VIŠE O NOVOJ GRUPI MISS SRBIJE

nova grupa miss srbije

POGLEDAJTE VIŠE O NOVOGODIŠNJEM ČASU NEGE KOSE

snapshot-318