Select Page

NEGA ZA CELO TELO - različiti losioni, kreme i ulja

Nega za celo telo

Nega za celo telo se sastoji iz različitih ulja, krema i losiona namenjenim za razlčite delove tela. Ulja za telo su definitivno preporuka broj jedan je u pitanju nega kože. Ne samo zato što dodatno osvežavaju i hidriraju kožu, već ujedno poboljšavaju i cirkulaciju. Ukoliko vaša koža izgleda starije zimi, najbolji način da je podmladite jeste da koristite upravo eterična ulja za telo. Koristite ulje neposredno pre nego što odete pod tuš i na taj način ćete sprečiti fleke na vašoj garderobi.
Vaši uobičajeni gelovi za tuširanje mogu dodatno isušiti kožu tokom zimskog perioda, tako da su vam potrebni
kremasti losioni za telo koji hidriraju i hrane vašu kožu. Redovnim korišćenjem ovih losiona rešavate se nečistoća na vašoj koži i viška masti na istoj.
Piling  takođe, još jedan efikasan način da kažete zbogom flekama i drugim nepravilnostima na vašoj koži jeste Piling uklanja sve mrtve ćelije i prljavštinu koja se nakupilae i otkriva novu, čistu, svežu i podmlađenu kožu.
Ovaj tretman treba da primenjujete redovno, ali ipak ne svakodnevno. Kako ne bi bio kontraproduktivan radite piling dva do tri puta nedeljno.
Kreme za kožu tela koje su na bazi putera imaju veoma koncetrovanije i hranljive sastojke u sebi. Posebno je popularan shea puter – apsolutni  hit tokom zimskih meseci i i te kako za svaku preporuku.
Puteri za telo dublje prodiru u kožu i samim tim je temeljnije hrane, tj. štite od isušivanja i drugih iritacija.
Natopite kožu u hidrirajući losion za telo tokom noći i probudite se sa super mekanom kao svila kožom, koja je
pročišćena i hidrirana tokom noći. Ovakav tretman oporavlja ćelije kože čisteći ih i uklanjajući sve fleke koje su i
više nego vidljive na suvoj koži.
Uobičajena krema za ruke, možda vam neće biti dovoljna u toku zime. izloženost ruku hladnom vremenu i vetru može prouzrokovati da su vam suvlje nego obično. Samim tim, treba da težite da ih
dodatno zaštte i pružite im dodatnu hidrataciju. Nanesite je jednom uveče i nekoliko puta tokom dana kako bi vaše ruke bile mekane, hidrirane i ušuškane.
Korišćenje kreme za stopala je neophodno tokom zimskih meseci, kako biste sprečile pojavu gljivica i drugih
nelagodnosti sa stopalima. Krema ne samo da naša stopala čini mekšim, već ih i oporavlja nakon dugog iscrpljujućeg dana. Naša stopala ostaju nepravedno zapostavljena tako da neretko koža na stopalima izgleda suvo i umorno.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

kurs plazma pen tretmana

POGLEDAJTE VIŠE O BIOLOŠKOM TRETMANU

šta je biološki tretman