Select Page

ŠTA JE BIOLOŠKI TRETMAN LICA? - primena preparata sa voćnim kiselinama

Šta je biološki tretman?

Šta je biološki tretman? Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncentraciju voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože.

Postupak rada pri izvođenju tretmana:

  • čišćenje lica blagim mlekom i tonikom;
  • piling, da bismo uklonili odumrle ćelije;
  • masaža lica;
  • ultrazvučno unošenje odgovarajućeg seruma kako bi preparat dospeo u dublje slojeve kože;
  • nanošenje maske sa prirodnim sastojcima;
  • nanošenje hranljive kreme.

 

Cilj biološkog tretmana lica

Cilj bioloških tretmana lica je regeneracija, hidratacija i lifting umorne kože. Pomoću vitaminskih preparata koji se nanose, poboljšava se struktura kože, kontroliše se lučenje sebuma (kod kože sa aknama i bubuljicama), umanjuju se bore, ubrzava se metabolizam ćelija itd. Ovaj tretman odlično deluje i na smanjivanje pigmentacija i fleka na koži.

 

Kome se preporučuje biološki tretman lica?

Tretman je namenjen svim tipovima kože, a posebno zreloj, umornoj i suvoj koži, kao i koži oštećenoj suncem. Ova vrsta tretmana je namenjena svim osobama koje žele da svojoj koži pruže sjajnu negu, povrate svežinu i jedrinu lica.

Biološki tretman lica je veoma jednostavan, bezbedan, efikasan i izuzetno prijatan. Može se primenjivati i pojedinačno, ali se maksimalni efekti postižu serijom od tri do pet tretmana koji se rade jednom nedeljno. Biološki tretman lica može da se radi preko cele godine, a preporuka je da se radi posle dvadeset pet godina starosti.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

kurs plazma pen tretmana

POGLEDAJ VIŠE O PREPARATIMA ZA AKNOZNU KOŽU

preparati za aknoznu kožu