Select Page

NASTAVA SCENSKE ŠMINKE - studenti prve godine smera Makeup artist

Nastava scenske šminke

Nastava scenske šminke je u velikoj meri prisutna u drugom smeru prve godine smera Makeup artist. Pored dva časa nedeljno pohađa se i redovna praktična nastava scenske šminke. Takođe, van redovnih časova postoji veliki broj događaja na kojima studenti prisustvuju. Oni stiču različita iskustva na snimanjima spotova, filmova, serija, editorijala, profesionalnih fotografija, na televiziji i sličnim sadržajima.

Današnja nastava scenske šminke je imala za temu šminku za takmičenje u latino plesovima. Kao što to obično biva sa kreativcima iskoristili su neke elemente teme i dodali svoj lični pečat. Tema služi kao pravac u kojem idu ali ne zabranjuje korišćenje drugih elemenata u trenutku inspiracije.

POSTANI MAKEUP ARTIST

kako najbolje našminkati oči

POGLEDAJTE RAD POLAZNIKA AKADEMIJE U TELEGRAFU

dragana jevtić u telegrafu

Današnja praktična nastava scenske šminke je označila i poslednju nedelju ovog semestra. Osvrnuli smo se na fotografije radova koje su studenti napravili prvog časa na prvoj godini školovanja. Razlika je veoma drastična, sa veoma velikim napretkom. Mnogima su svoji prvi radovi bili smešni ali i jako drage uspomene.