Select Page

DRAGANA JEVTIĆ U TELEGRAFU - šminka polaznici Akademije Purity

Dragana Jevtić u Telegrafu

Draga Jevtić u Telegrafu pozira pred kamerom Aleksandre Bogićević. Polaznici naše Akademije su se pobrinuli za šminku na snimanju. Dragana Jevtić je manekenka, model i Miss Srbije. Zahvaljujući svojoj ženstvenosti i fotogeničnosti uradila je i nekoliko reklama. Njen lik se nalazi na mnogobrojnim brendovima, a ova šarmantna Šapčanka pokazala je i veliki talenat za glumu.

Našoj Akademiji ovo nije prva saradnja sa Draganom. Deo našeg stručnog tima je proveo sa njom dve nedelje na pripremama za finale Miss Srbije 2016 u Grčkoj u Porto Carrasu. Tokom trajanja priprema susreli smo se sa različitim stilovima i temama fotografija u kojima se Dragana fotografisala.

Dragana Jevtić u Telegrafu blista pred objektivnom Aleksandre Bogićević. Kao i svi editorijali koje smo mogli videti do sada obiluje glamurom i sjajem. Duge, elegante haljine pune štrasa naglašavaju Draganinu izvajanu figuru. Ona se odlučila za kraktu šik frizuru koja je razlikuje od drugih modela. Takođe,. često nosi “dečački” izgled koji joj pristaje po duhu i karakteru.

POSTANI MAKEUP ARTIST

Permanent make up eyebrows in beauty salon

POGLEDAJTE VIŠE O EDITI ARADINOVIĆ I IVANI BATAKOVIĆ U TELEGRAFU