Select Page

TRI NAJLEPŠE DEVOJKE - nagradno fotografisanje novih članica Miss Serbia

Tri najlepše devojke

Odabrane su tri najlepše devojke iz poslednjih grupa novoprijavljenih članica kompanije Miss Serbia. Kristina K. i Aleksandra P. i Anđela A. imale su svoje nagradno fotografisanje kao pobednice u broju lajkova. Pod budnim okom talentovanog fotografa Igora Đorđevića napravili smo sjajne fotografije. Prijavi se i ti i postani nova Miss Srbije, model i maneken. Pošalji dve fotografije, broj telefona i podatke o sebi u inbox stranice ili na mail prijavemis.srbije@gmail.com Foto: Igor Đorđević Igac Photography Šminka i frizura: polaznici Akademije Lokacija: Tašmajdanski park Beograd

Jedna od tri najlepše devojke iz poslednjih nekoliko grupa novoprijavljenih članica kompanije Miss Serbia je i Kristina. Njen stil za fotografisanje je bio odmeren, šik i elegantan. Nosila je jarko crveni kombinezon sa otvorenim ramenima. Odlučili smo se za klasičan stil šminke pedesetih godina. Preko celog kapka smo naneli biserno belu senku, istakli orbitalni luk tamnijom bojom i izvukli crni eyeliner. Uz savršen porculanski ten Kristina je nosila i crveni karmin. Kosu smo stilizovali u urednu formu koja je pokupljena sa strana lica dok ostatak kose u pramenovima pada preko leđa i ramena. 

Grupu od tri najlepše devojke čini i Anđela. Kao što joj i samo ime govori takva je i njena lepota – anđeoska i nežna. Na Anđeli su preovladavali srebrni i svetli tonovi pa smo shodno tome prilagodili i šminku. Na njenim očima je prvo mesto zauzela senka sa metalik sjajem u sivoj boji koja daje posebnu zanimljivost pogledu. Savršen ten i sjaj za usne su sve što je Anđeli bilo potrebno. Kosu smo stilizovali u talasima a prve pramenove ležerno sklonili u stranu kako bismo joj otvorili lice. 

U grupi od tri najlepše devojke je bila i Aleksandra. Crnokosa lepotica sa izraženim crtama lica. Shodno njenom tenu i karakteru koristili smo bronzane, zlatne i smeđe tonove na očima. Njene kose oči smo istakli crnim krejonom i sa mnogo maskare. Na usnama je nosila neutralnu boju mesa kako bi usmerili pažnju ka očima. Njenu dugu i negovanu kosu smo stilizovali u opuštene talase koji joj slobodno padaju preko leđa i ramena.

ŽELIŠ DA UČESTVUJEŠ U MODNIM SNIMANJIMA?

zašto se žene šminkaju

ŽELIŠ DA RADIŠ FRIZURE ZA PROFESIONALNA FOTOGRAFISANJA?

DSCN9686