Select Page

Nadogradnja kose mikroring tehnikom

Nadogradnja kose mikroring tehnikom

Kod nadogradnje najbitnije je da odaberete metod koji najmanje oštećuje kosu, da lepo izgleda i da se lako održava. Tehnika postavljanja nadogradnje jeste bitna, ali je najvažnije da je kosa koja se stavlja prirodna i kvalitetna.Svaka veštačka kosa se mrsi i puca i tako dovodi do oštećenja vaše kose. Više je postupaka – laserskim putem, nadogradnje ušivanjem, clipp-on metod i nadogradnja keratinom. Mi vam danas predstavljamo nadogradnje kose uz pomoć prstenova. Kod ove metode nema lepljenja i tako se vaša dlaka ne oštećuje. Pored toga, ukoliko vam nadograđeni pramen ispadne, uvek može da se vrati i prednost je što uvek možete da koristite iste pramenove. Kad skinete pramenove, jednostavno vam frizer ponovo stavi iste čime sledeći put smanjujete cenu procedure. Nadograđena kosa se pere stojeći ili kod frizera, a nikako preko kade, jer se tako mrsi. Pri plivanju u moru ili bazenu, obavezno kosu vezati u rep ili pletenicu. Puštena kosa se pri plivanju mrsi. Uvek koristiti prirodnu kosu. Slobodno češljati kosu, ali pažljivije. Ne cimati. Pramen prirodne kose košta oko 3,5 evra, ali jednom kada ih platite, uvek ih možete koristiti. Ako ih čuvate, naravno.

I FAZA priprema

Nadogradnja se uvek radi na čistoj i suvoj kosi. Pranje kose i feniranje je obavezno.Bitno je da se kosa sa ovakvom nadogradnjom ne mrsi i normalno se češlja isto kao da imate samo svoje vlasi.

II FAZA Podela koseVažno je dobro podeliti kosu. Voditi računa da početni nivo nadogradnje ne ide mnogo nisko kako bi kosa mogla da se podigne u rep, a da se ne vide ringovi. Boju prstenova možete birati tako da se ona prilagodi vašoj boji kose.

III FAZA Učvršćivanja

Prsten se ubacuje heklicom sa kukicom. Kukicom se odvaja pramen kose, a u sam prsten oko heklice se ubacuje pramen koji dodajemo. Heklicom se zatvara prsten spajajući premenove. Prsten se onda učvršćuje klještima blagim pritiskom.

IV FAZA  Unakrsno

Ponovo praviti podelu i ponavljati postupak. U jednom nivou možete dodati broj pramenova po želji. Bitno je da vam ringovi na sledećem nivou idu unakrsno u odnosu na prethodni nivo.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

kurs plazma pen tretmana

ŠTA JE TO BIOLOŠKI TRETMAN LICA?

šta je biološki tretman