+381607237853 akademija.purity@gmail.com

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA

Mršavljenje bez treninga

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA-Moderno doba donosi sve više obaveza a sve manje slobodnog vremena. Izbor mnogih kada je održavanje linije u pitanju je mršavljenje bez treninga. Ova

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA-Elektrostimulacija mišića je metoda koja pomoću elektroda koje se postave na telo stimuliše mišićne kontrakcije, te se time postižu različiti efekti.
Neofaradska struja (naizmenična struja niskih frekvencija do 200 Hz) ima različitu primenu: dijagnostika, terapija i u kozmetologiji. Neofradska struja u kozmetologiji (od 1 do 125 Hz) se primenjuje kod tretmana lica (miolifting) i kod tretmana oblikovanja tela. 

 Uklanjenje masnih naslaga na tretiranoj regiji (stimulacija prokrvljenosti i stimulacija trošenja masnoća)
 Uklanjanje celulit 
 Limfna drenaža
 Tonifikacija kože (zatezanje kože i bolji tonus uz povećanje elastičnosti)
 Pospešuje se izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava se detoksikacija i izbacuje se nagomilana tečnost 

Prilikom kontrakcija mišića crpe energiju iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga. Na ovaj način elektrostimulacijom se podstiče gubitak masnih naslaga, i može se smanjiti obim 2-3 cm. Najčešće tretirane regije za smanjenje masnih naslaga su butine, zadnjica, struk i bokovi. 
Primenom elektrostimulacije poboljšava se cirkulacija, kao i oksigenacija tkiva i eliminišu se nagomilane tečnosti, te je koža zategnutija a tretirana regija ima vidno manje celulita i masnih naslaga.

MRŠAVLJENJE BEZ TRENINGA na Akademiji Purity

 

Više o smeru WELLNESS I SPA TERAPEUT pogledajte OVDE

Mnogo se priča o tome da treba voditi zdrav život, usvojiti zdrave navike i učiniti nešto da umanjite rizike po vaše zdravlje. Manje – više svi znamo šta to podrazumeva. Trčanje, ali i bilo koja druga fizička aktivnost sagoreva kalorije i doprinosi zdravlju. Nemojte na početku da se obeshrabrite ako ne primetite vidan napredak. Svaku novu pozitivnu naviku u životu treba sprovoditi postepeno, jer se samo tako ostvaruje dugoročna korist od svih ovih postupaka.

Promena ishrane je onova za snižavanje nivoa štetnog (LDL) holesterola i ukupnog (TC) holesterola čime se snižavaju rizici za kardiovaskularne bolesti. A upravo su visok holesterol i trigliceridi u krvi krivci za najveći broj bolesti savremenog čoveka. Ovo ne znači da se treba odreći svih masnih namirnica, ali treba izabrati one masti koje nisu zasićene. To su u prvom redu: masno meso, živinska kožica, punomasni mlečni proizvodi, kokosovo i palmino ulje. Trans masne kiseline kao i zasićene masti povećavaju nivo holesterola u krvi. U članku hrana za trkače već je rečeno da čvrst maragarin dobijen od hidrogenizovanog biljnog ulja ili masti podiže nivo LDL holesterola, a nalazi se u mnogim grickalicama, keksu, i krekerima.