Select Page

MLADA GLUMICA NEVENA ŠARČEVIĆ - Akademija Purity zadužena za njen izgled

Mlada glumica Nevena Šarčević

Mlada glumica Nevena Šarčević u Grand Magazinu na gostovanju povodom nove uloge Ivane iz Beča u seriji Sinđelići. Briljirala na malim i velikim ekranima svojim izgledom i stilom odevanja koji ume da nosi na svojstven način. Kamera je voli. A i ona nju – zaključujemo jer je izjavila da je više zanima filmska umetnost. Publika u Srbiji je sada poznaje po ulozi Ivane iz Beča u seriji “Sinđelići”, kojom je osvojila, velikim krupnim zelenim očima i dugom talasastom kosom koji obaraju kadar i ulaze u srca gledalaca baš na prvu na TV Prvoj, šarmantana glumica puna duha i vedrine u novoj ulozi Bečlijke, Metodijeve drugarice, po povratku iz Milana i Napulja, sa usavršavanja donosi nam svežinu na srpsku filmsku i televizijsku scenu. Mlada glumica Nevena Šarčevič na kompliment voditeljke kako joj je lepa kosa i šminka i da li mora da bude u Holivudu da bi imala svoj tim, kao i uvek u svom maniru, glumica je duhovito odgovorila: Pa, molim Vas, zar je potrebno biti u Holivudu da bismo imali svoj tim? I naglasila da je za njen make up- hairstile isljučivo zadužena Purity Akademija s kojom verno sarađuje već dve i po godine i da svako ko stvara gradi i pravi sa kvalitetnim saradnicima može napraviti sjajan tim u svrhu obostrane saradnje te nam za takav luksuz nije potreban Holivud. “Moj tim neću menjati jer je moj!- izjavila je mlada glumica Nevena Šarčević Tokom rada sa našim profesionalnim šminkerima – profesorima make up-a , Nevena nikada nije pravila razliku već je stavljala do znanja da joj svako daje poseban look i pečat i da svako na umetnički način da doprinos na sebi originalan način te je jednom izjavila i da su njeni šminkeri kao male kuce u korpi sa mašnom pa potrebi ih uzme da je maze svojim umećem. Sarađivajući sa glumicom Šarčević dobijamo pregršt zabave i smeha jer nas tokom rada zasmejava i opušta verovatno kako bismo bolje kako ona kaže našminkali njenu dušu. Postaje prijatelj sa nama jer naglašava da nam daje svoje vlasništvo: lice i glavu u ruke, što je vrlo intimno i ne predaje se svakom zato što sa osećajem koji primećujete za stil, uvek bira – najbolje! 

 

Mlada glumica Nevena Šarčević dosta polaže na negu za koju je podržavamo. Njen stav je da uz pozitivne misli i kvalitetnu negu dobija dobitnu kombinaciju baš kako je i zaključila voditeljka tokom emisije da je jako vedra i pozitivna i da je to izdvaja od drugih. Šarmantna brineta, glumica Nevena Šarčević, po povratku iz Italije dobila je ulogu Ivane iz Beča u Sinđelićima, serije koja je osvojila publiku. Tumačeći lik Metodijeve drugarice, gde u potpuno neočekivanom zapletu komedije pokazuje svoj glumački talenat, govori nemački jezik u satenskoj spavaćici, kojom je kupila publiku zanimljivim insertom u sceni sa Borisom Komnenićem i Dušanom Matejićem. Ulazi kao nepozvani gost, odevena po poslednjoj bečkoj modi u dnevnu sobu Sinđelića, zbunjuje Metodija, Evu, Ristu jer se do samog kraja nije znalo sa kim je ona u vezi! Neposredno po Metodijevom povratku iz glavnog grada Austrije stiže i Iva kao nepozvani gost. Na pitanje da li je lik sličan u privatnom životu mlada glumica Neveni Šarčević, odgovara negativno.

– Nisam još počela da dolazim nepozvana u tuđe kuće! (smeh) Mada mi je moda 80-tih partybrejekrsa i te kako zanimljiva.

Zanosna brineta ističe da je uživala radeći lik Ivane i da se ne seća prvobitnog iz Seranovih iako ih je gledala.

– To bi me dodatno opteretilo da kopiram nešto, volim nove stvari poštujući svakako licencu. Nakon emitovanja pogledaću moj copy-paste lik i uporediću, biće zabavno – najavljuje Nevena.

POGLEDAJTE SNIMANJE SPOTA SA DANIJELOM ĐURIĆEM

DSCN9121

POGLEDAJTE KAKVU ŠMINKU I FRIZURU VOLI NEVENA ŠARČEVIĆ

IMG_20151112_042743