Select Page

MISS VRNJAČKE BANJE 2018 - za šminku zadužen Tim Akademije Purity

Miss Vrnjačke Banje 2018

Po odluci stručnog žirija titulu Miss Vrnjačke Banje 2018 ponela je Milica Milivojević, studentkinja Poljoprivrednog fakulteta, koja se dugo bavi manekenstvom. Za celokupnu šminku na takmičenju bio je zadužen Tim Akademije Purity koji prati izbore za Miss tokom cele godine. Pobednica sa ovog takmičenja direktno se plasirala u finale izbora Miss Srbije i dobila stipendiju PMC (fakulteta za projektni menadžment).

Izbor za Miss Vrnjačke Banje 2018 održan je 15 jula odmah nakon otvaranja internacionalnog karnevala od strane predsednika opštine i turističke organizacije. Ono što ovaj izbor izdvaja od drugih je ogromna posećenost kako domaćih tako i velikog broja stranih gostiju na sta smo posebno ponosni. Žiri je birao Miss Vrnjačke Banje, Miss turizma, zaštitno lice Vrnjačke Banje pratilje i miss fotogeničnosti i šarma.

U muzičkom delu programa aplauze mnogobrojnih gostiju pokupili su Mikan Kozomora, Jasna Đokić, Katarina Bogicević i Milica Ćirić, pobednice manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”  Vesna Dimić –Ilić, Maja Marinković, i Jellena koja je vodila program a na kraju zajedno sa devojkama otpevala obradu poznatog hita “Počnimo ljubav iz početka”. Po odluci stručnog žirija titulu Miss Vrnjačke Banje ponela je Milica Milivojević, studentkinja Poljoprivrednog fakulteta, koja se dugo bavi manekenstvom.

Za zaštitno lice Vrnjačke Banje i Miss Turizma je izabrana je Dijana Petrašinović, prva pratilja je Maja Milovanović, dve titule je ponela druga pratilja i Miss fotogeničnosti je je Tamara Korać, miss šarma je Sandra Mihailović.

UČESTVUJ NA MODNIM DOGAĐANJIMA, POSTANI MAKEUP ARTIST

ispit iz scenske šminke

POGLEDAJ VIŠE O IZBORU ZA MISS JUŽNE SRBIJE 2018

miss južne srbije 2018