Select Page

IZBOR ZA MISS JUŽNE SRBIJE 2018 - za šminku zadužen Tim Akademije Purity

Izbor za Miss južne Srbije 2018

Izabrana je nova Miss južne Srbije 2018 u Nišu – Jelena Stanković. Događaj je održan u organizaciji Miss Yu kompanije. Pobednica niškog izbora plasirala se direktno u finale ovogodišnjeg nacionalnog izbora za Miss Srbije. Prva pratilja je Anastasija Roljević, dok je druga Branka Pejčić. Za Miss fotogeničnosti odlukom žirija izabrana je Teodora Mitić a za Miss šarma  Kristina Kosić.

Glavna u organizaciji niškog izbora bila je prošlogodišnja pobednica-Miss južne Srbije Jana Radulović o kojoj su Niške Vesti već pisale. Ona je po rečima publike u niškom hotelu New City najbolji niški predstavnik u nacionalnom takmičenju do sada. Brojni žiri koji je imao težak posao da izabere najlepše od ukupno 12 kandidatkinja činili su prijatelji ove već tradicionalne manifestacije. 

Devojke su dobile brojne poklone prijatelja manifestacije među kojima je vredan vaučer Poliklinike Longa Vita, kao i školarinu na prestižnom R&B koledžu. Devojke su nosile modele niških modnih dizajnerki Jelene Dimitrijević i Ana Grčić.

Nova Miss Južne Srbije 2018, Jelena Stanković  živi u Kruševcu, student je Visoke medicinske škole. “Domaćica” niškog izbora bila je prošlogodišnja pobednica-Miss južne Srbije Jana Radulović. Žiri koji je izabrao najlepše od 12 kandidatkinja činili su prijatelji ove već tradicionalne manifestacije. Izbor za Miss južne Srbije 2018 imao je i humanitarni karakter. Posetioci su mogli da doniraju sredstva za lečenje Aleksandra Nikolića, mladog niškog sportskog novinara obolelog od leukemije.

Izbor za Miss Južne Srbije 2018 je još jednom podržao Tim Akademije Purity u delu ulepšavanja takmičarki. Njihova prirodna lepota je istaknuta beauty šminkom. Prilagođavajući nijanse šminke njihovom tenu, boji očiju, kose i usana ono najlepše na njima je sijalo pod svetlima reflektora. Kada je izbor za miss upitanju šminka ne sme sadržati elemente korekcije crta i oblika lica jer je cilj zadržati njihovu prirodnu lepotu.

UČESTVUJ NA IZBORIMA ZA MISS

ispit iz scenske šminke

POGLEDAJTE VIŠE O OSNOVAMA FACE PAINT-A

osnove face painting-a