+381607237853 akademija.purity@gmail.com

MIOLIFT TRETMAN

Miolift tretman

Miolift tretman  je bezbolan, neinvanzivan tretman, u kome aparatom stimulišemo umornu i opuštenu kožu i mišiće lica. Pored pozitivnih efekata na kvalitet kože lica, koja trenutno dobije novi sjaj, to je i jedina metoda koja mimičnim mišićima može vratiti izgubljeni tonus.

Miolift tretman daje brze rezultate zatezanja lica, vrata i dekoltea. Sprovodi se na profesionalnom aparatu najnovije generacije, koji ima za cilj da elektroterapijom revitalizuje i regeneriše kožu i potkožno tkivo, poboljša elastičnost kože, ublaži otok očnih kapaka i podočnjaka, ublaži bore i ožiljke i kao vrhunac svega, elektrostimulacijom mimičnih mišića, izazove njihovo toniranje i podizanje i dovede do intenzivnog podmlađivanja.

Licu je isto kao i telu neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja. Tretman se može raditi preventivno osobama starosti 25-35 godina (poboljšava se zaštitna uloga kože, sprečava se pojava bora, reguliše se lučenje masnoće i koža se hidrira), u cilju podmlađivanja i usporavanja procesa starenja, osobama starosti 35-45 godina (najbrže i najlakše se rešava pad mišića i umoran izgled kože) i intenzivno podmlađivanje za osobe posle 45 godina (deluje na mehaničke i biohemijske promene na koži, ubrzava cirkulaciju i vraća zdravu boju koži).

Rezultati miolifta

–   Podizanje tonusa kože

–  Vraćanje elastičnosti kože

–  Ublažavanje bora i sitnih ožiljaka

–  Zatezanje mimičnih mišića

–  Ublažavanje otoka očnih kapaka i podočnjaka

–  Poboljšavanje mikrocirkulacije celokupnog lica,vrata i dekoltea

Za optimalne rezultate obično se radi 10 tretmana u seriji, svaki ili svaki drugi dan. Tretmani održavanja se rade jedanput mesečno.

Kontraindikacije:

– malignitet

– epilepsija

–  rudnoća

– pejsmejker

– otvorene rane

Može se raditi od dvadeset šeste godine kao preventiva jednom u mesec ili dva dana, ili kao serija tretmana od trideset druge godine života.  Deluje na podizanje tonusa kože, ublažavanje već postojećih bora, učvršćivanje kože.

Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana, nema nuspojava, samo ste lepi osveženi i blistave kože. Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima.

LPG LIFTING LICA - mehanički aktivator kolagena

LPG tretman

VIDI OVDE

POSTANI PROFESIONALNI ESTETIČAR - KOZMETIČAR

VIDI OVDE