+381607237853 akademija.purity@gmail.com

LPG LIFTING - mehanički aktivator kolagena

LPG lifting lica

LPG lifting lica – mehaničko aktiviranje kolagena. Starenje kože ubrzava se izlaganjem agresivnim uticajima sunca,zagađenja atmosfere,dima cigareta i pogoršava nekontroliranim dijetama i čestim,,naglim promenama telesne težine. Ti uticaji imaju posebno jak učinak na opušteno tkivo .Koža lica posebno je izložena i zbog toga najbrže pokazuje prerane znake starenja: bore, isušenost i opuštenost kože.
Ovakav proces starenja, koji se vremenom intenzivira, uzrokuje smanjena aktivnost ćelija.
Enermologija je znansveno potvrđena i priznata neivanzivna, delotvorna,neškodljiva, fiziološka metoda za značajno poboljšanje stanja kože i izgleda kože,posebno za lifting lica (anti-age tretmani,zatezanje opuštene kože i dr.), značajno ublažavanje ožiljaka.

Primjenjuje se u patentiranoj LPG tehnologiji,koju je razvio francuski naučnik Louis Paul Guitay (LPG) prije dvadesetak godina. Do danas ta tehnologija je bez premca u tretiranju i obnovi funkcije kože. Primerena je svakoj dobi i solu, štaviše dobrodošla je kao preventivna metoda.

Temeljena na endermologiji lica, Liftmasaža iz LPG-a posebno je namenjena nežnom tkivu lica,vrata i dekoltea. Ova metoda klinički je dokazana u brojnim naučnim studijama. Mehaničke stimulacije rade na površini, a učinak im se očituje duboko u samim stanicama gdje se mehanički impulsi pretvaraju u hemijsku aktivnost stanice. U tom procesu Liftmasaža aktivira proizvodnju kolagena, vraćajuči gipkost i elestičnost, osnažuje vlakna kolagena i elastina te čini tkivo gušćim. Ovim prirodnim liftingom koža se rekonstruiše bez ikakvih negativnih popratnih učinaka.

LPG endermologija lica pruža tretman kojim se učvršćuje koža lica, vrata i dekoltea . Učinak se postiže delovanjem rolera i vakuma , masažom svakog centimetra lica.

Upravo takvim delovanjem omogućuje se trodimenzionalno stimulisanje kolagena, što rezultira nestankom sitnih, a ublažavanjem dubokih bora lica,savetuje se pre terapije botoksom ili ispunjavanje bora injekcijama, nakon hirurškog liftinga za vraćanje teksture koži.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

pigmenti za trajnu šminku

KLIKNI OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O URTIKARIJI

kakva je bolest urtikarija

OVDE