+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PREDSTAVLJAMO VAM: Mia Ranđelović Đujić - profesor na Akademiji

Mia Renđelović Đujić

Mia Ranđelović Đujić – predavač na Akademiji “Purity”. Predavač na predmetima: Primenjena kozmetologija i specijalni tretmani lica.

Možete li nam reći nešto više o svom obrazovanju?

“Nakon završene gimnazije u Knjaževcu upisala sam Visoku zdravstvenu školu u Beogradu smer estetičar-kozmetičar. Diplomirala sam 2003. godine.”

Kakvo je Vaše iskustvo u poslu predavača?

“Od 2003. godine stalno sam zaposlena u Farmaceutsko fizioterapeutskoj školi gde predajem estetsku negu, fizikalnu medicinu i masažu na smeru kozmetički tehničar. Jedan sam od autora Estetske nege II, izvaničnog udžbenika iz koga uče đaci sa smera kozmetički tehničar.”

Recite nam nešto više o Vašem iskustvu na Akademiji Purity.

“Na Akademiji sam počela da radim 2013. godine gde predajem predmete: Primenjena kozmetologija i specijalni tretmani lica. Aktivno učestvujem u razvoju same Akademije a pogotovo smera Estetičar-kozmetičar.”

Kako su koncipirana Vaša predavanja? 

“Trudim se da moji časovi budu interesantni studentima te da ih na taj način motivišem na rad. Atmosfera je uvek pozitivna i svi su podjednako uključeni.”

Kakav je profesor Mia Ranđelović Đujić? Pitali smo Andrijanu Jovanović:

“Profesorka Mia Ranđelović Đujić ima poseban pristup studentima. Kada predaje imate osećaj da sve to možete lako primeniti i nema potrebe za učenjem napamet. Tokom rada je non stop zaokupljena nama i kontroliše svaki naš potez kako bi ga dovela do idealnog. Atmosfera je takva da imate veliku želju za sticanjem znanja.”

ŽELIŠ DA POSTANEŠ ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT?

_DSC1567
KLIKNI OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O PRIM DR SVETLANI GRUBOR

prim dr Svetlana Grubor
OVDE