Select Page

MASAŽA LICA VULKANSKIM KAMENJEM uz upotrebu Purity profesionalnih proizvoda

Masaža lica vulkanskim kamenjem

Masaža lica vulkanskim kamenjem se započinje čišćenjem lica. Na lice se nanosi Purity cleasing gel koji čisti pore. Nakon toga se radi blagi Purity three active piling gde se sa kože lica uklanja izumrli površinski sloj. Masaža lica vulkanskim kamenjem sledi nakon ovih koraka. Najpre se kamenje ugreje na određenoj temperaturi od 40 stepeni. Tada da je kamenje prijatno i blago ugrejano. Kada dođe u kontakt sa kožom lica prijatno greje i deluje opuštajuće. Uglavnom se koriste manja vulkanska kamenja. Kamenje je najčešće bazalt – crni vulkanski kamen nastao hlađenjem lave koji jako dobro upija i zadržava toplinu.

Nanosi se na regiju čela, obraza i brade i blagim masažnim pokretima kamenje klizi po koži. Na lice deluje kao antiseptik, tako što čisti toksine, takođe poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva. Ima vrlo izražen antistres efekat na ceo organizam. Masaža vulkanskim kamenjem se ne preporučuje osobama sa infekcijom na koži i sa visokim krvnim pritiskom. Na kraju tretmana se može naneti prijatna Purity lipophilic maska za lice koja će hidrirati kožu i dodatno je osvežiti i zatim Purity hidratantna krema.

Masaža toplim vulkanskim kamenjem seže daleko u prošlost jer su ljudi su verovali da vulkansko kamenje poseduje energiju same srži sveta. Zato se u tradiciji drevnih naroda toplo kamenje pored lečenja koristilo u obredima. To se radilo širom sveta – recimo, to su radili drevni Egipćani, kao i američki Indijanci. Ljudsko telo je povezano sa prirodom neraskidivim vezama. Vraćanje prirodi i korišćenje elemenata iz prirode poboljšava celokupno stanje organizma. Zagrevaju se u specijalnoj kadici nekoliko minuta a zatim se postavljaju na lice klijenta. 

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

kako se radi hemijski piling

POGLEDAJ KAKO SE KORISTI HEMIJSKI PILING

kako se radi hemijski piling