Select Page

MASAŽA KAO LEK - rešenje za tegobe, stres i umor

Masaža kao lek

Masaža kao lek se može primeniti i na duh i na telo. Umorili ste se od naporne nedelje na poslu? Bol u ramenima, leđa su napeta i noge otiču. Teško je da nađete udoban položaj kada sedite ili stojite? Stres se nagomilao i psihički se osećate iscrpljeno? Ovakva stanja zahtevaju da se na kratko posvetite sebi. Masažom će većina ovih tegoba da nestane. U protivnom, ulagaćete svakog dana sve više napora da ostanete u funkciji i stvoriće se efekat zatvorenog kruga: napetost+ uložen napor+povećano lučenje adrenalina usled stresa kojem izlažete svoj organizam, i tako u krug, sve do pojave nekog obolenja ili pada imuniteta. Dolaskom na masažu, terapeut će Vam se predstaviti i ponuditi toplim zelenim čajem čije ispijanje ublažava stres i pobojšava izbacivanje nagomilanih toksina iz tela. Sa terapeutom ćete porazgovarati o svom opštem stanju i dobiti preporuku o izboru masaže koja bi najviše odgovarala. Relaksirajuća masaža uz aromaterapijsko dejstvo eteričnih ulja, masaža toplim vulkanskim kamenjem koja će ublažiti bolove u kičmenom stubu i mišićima i povećati pokretljivost u zglobovima, terapijska masaža u slučaju spondiloze i bolova u ramenom i lopatičnom pojasu. Svaka masaža je prilagođena potrebama klijenta pa se često mogu kombinovati različiti tretmani što se i preporučuje.

Masaža kao lek

Terapeut će Vas naučiti i kako da pravilno dišete, koji bi najbolji položaj tela bio za Vas u zavisnosti da li na poslu vreme provodite više u sedećem ili u stojećem položaju. Neguje se holistički pristup čoveku, jer čovek se teško može odvojiti od svog duha ili tela, ako postoji disharmonija u jednom polju na drugom se pojavljuju tegobe, bolovi ili obolenja. U savremenim uslovima života čovek ne može da živi u skladu sa svojim bićem i da provodi vreme u prirodi, što je čovekova osnovna potreba. Možete odvojiti sat vremena nedeljno i gde vlada mir, čuju se prijatni zvuci relaksirajuće muzike i gde će sve biti podređeno Vama. Nakon masaže ostaćete da ležite još desetak minuta prekriveni toplim pokrivačem, preplaviće vas osećaj svežine i lepog raspoloženja a umor će da iščezne.

Masaža kao lek

Dali ste svom organizmu ono što mu je bilo potrebno, a često ne obraćate pažnju na poruke koje dobijate od svog tela, na bolove u leđima, tenziju u glavi, slabu koncentraciju i uznemirenost. Sat vremena masaže može da zameni sedam sati sna, a kada budete otkrili i sve druge blagodeti ove veštine koja je stara isto koliko i ljudska civilizacija, shvatićete je kao potrebu i uvrstićete je u opštu higijenu i kulturu brige o svom telu i duhu.    

ZNATE LI DA MASERI NAJBRŽE DOBIJAJU POSAO?

pobedite probleme sa kičmom

NAUČI PROFESIONALNU MASAŽU

pobedite probleme sa kičmom