+381607237853 akademija.purity@gmail.com

MAPIRANJE OBRVA

MAPIRANJE OBRVA

Mapiranje obrva je dizajnirano da vas transformiše u tri laka koraka, a savršeno oblikovane obrve mogu da vam promene izgled i da vas podmlade. Međutim, nisu svi oblici lica isti i zato je potrebno da saznate koji vam oblik najbolje pristaje. Počnite tako što ćete mapirati obrve.

Mesto na kome počinju i na kome se završavaju treba da budu na savršenim mestima, kako bi vam nos izgledao tanje, oči postale otvorenije, a jagodice podignute. Kako biste ovo izveli, uzmite četkicu za šminkanje i držite je pod uglom od korena nosa, pa kroz unutrašnje ivice vaših očiju. Ovo je mesto gde treba da počnu obrve. Za luk, pogledajte tačno ispred sebe i postavite četkicu na dnu nosa da ide ka centru očiju. Ovo je mesto gde treba obrve da naprave luk. Za kraj, držite četkicu od ivice nosa ka krajevima očiju i ovo je mesto gde obrve treba da se završe.

Za popunjavanje obrva koristite olovku, kremu ili gel, jer će bilo šta od toga da vam pristaje i prolepša lice. Visoki oštri lukovi će vam obezbediti vertikalnu tačku na licu i podići je na gore, umesto u širinu. Kada ih popunjavate, počnite od luka i potamnite ih ka krajevima. Pokušajte da stvorite visok luk, tako da ne izgleda neprirodno. Doterajte svoje obrve i produžite izgled lica. Pokušajte da produžite svoje obrve na krajevima. Ista je stvar kao kod prethodnog primera, samo što je horizontalno, kako biste balansirali karakteristike. Ravne obrve će takođe dobro stajati.

Ljudi sa ovalnim licem su pravi srećnici. Za njih ne postoje pravila kako bi se dobio što prirodniji izgled. Okruglo je jedno od najkomplikovanijih oblika lica. Pošto su vam oči i čelo već istaknuti, onda treba održati lice ravnim ili okruglim, ali ne previše. Ne iscrtavajte mnogo proređene delove obrva, jer će vam naglasiti čelo. Ako imate četvrtasto lice, neka vam lučni deo bude deblji. Što je deblja i tamnija boja, to će više izbalansirati jaku vilicu. Obrve pod uglom takođe pomažu da se dovede balans kod kvadratnog lica, tako da se skoncentrišite na luk kada ih senčite. Razmak između očiju je takođe ključ kod lepih obrva.

 

ŽELITE LI I VI PUDER OBRVE?!

KLIKNI OVDE

KAKO SE PRAVILO NANOSI SENKA ZA OČI

KLIKNI OVDE