Select Page

MAKEUP AND HAIR PODRŠKA - Daša Radosavljević, predstavnica Srbije na Miss Universe

 MAKEUP AND HAIR PODRŠKA

Daša Radosavljević iz Kragujevca trenutno predstavlja našu zemlju na takmičenju Miss Universe u Las Vegasu.

Titulu prve pratilje Miss Srbije 2015 nosila je ponosno tokom cele godine a sada daje sve od sebe da lepotom i harizmom predstavi našu zemlju u najboljem svetlu.

Sa Dašom smo bili na mnogo snimanja, fotografisanja i predstavljanja kao makeup and hair podrška.

Tako je bilo i pred sam odlazak na veliko Miss Universe takmičenje tokom završnog snimanja promo materijala kao deo njenog profila.

U glamuroznim haljinama i prelepom enterijeru Daša je nosila prirodnu i neupadljivu šminku koja pristaje njenoj prirodnoj lepoti.

 

Više o smeru MAKEUP ARTIST pogledajte OVDE

Lepota je vidjiva,ali nedostizna i nezadrziva.

Lepota je kao savrsenstvo-nesto za cime svi tezimo. Lepota je tajna koja nas opcinjava iprivlaci iznova i iznova. A mi,obicni smrtnici,kao da smo stvoreni da tragamo za lepotom. Putevi lepote su veoma cudni i cesto neprohodni,a svaki korak koji predjemo je drugaciji od predhodnog.

Necemo svi dostici lepotu jer lepota se ne moze dokuciti i prisvojiti,ona se ne moze otkriti i zadrzati. Lepota nije daleko,kao sto mnogi misle. Ona je tu,krije se duboko u nama i ceka da je neko zasluzi i shvati. Jer samo tada ce razumeti tajnu koju lepota krije i samo tada ce moci da zadrzi i oseti u potpunosti tu neprolaznu lepotu…

Nacini shvatanja lepote su razliciti,ali svi su prihvatljivi i trazeni. Od lepih prizora,lepih ljudi,bica,detalja,pa sve do lepote koju ne vidimo,vec osetimo.Osnovna i jedina razlika u lepoti je njena trajnost i samim tim postoje dvelepote- prozlazna i trajna.

Prolazna je varljiva,moze se videti,moze se posedovati,ali se ne moze osetiti i zadrzati.Nije trajna jer nije vredna iako je danas veoma trazena i precenjena.

Trajna lepota je prava lepota. Savrsenstvo. Ne vidimo je ocima,ali je osetimo srcem.Vrlo je tesko spoznati je i dosegnuti do nje. Krije se u ljudima,slikama,notama,knjigama,prirodi,zvezdama,Suncu… Ova vrsta lepote hrani se bezuslovnom ljubavlju koju mi gajimo prema njoj,zadovoljava se nasom zeljom i zudnjom da je posedujemo. Mnogo trazi a mnogo i daje. Crpi iz nas nasu volju,nadu,snagu,tera nas da se borimo i pokusavamo iznova  i iznova da je dostignemo.Ali nam zato daje dusevni mir i duhovno nas prosvetljuje,daje nam srecu i zadovoljstvo,uzvraca nam ljubav i cini nas snaznima i hrabrima. Lepota osvetljava ono najbolje u nama-nasu dusu.

Najveca lepota koju svi posedujemo je zivot-od njega sve polazi. Cesto je podcenjen ,alii veoma postovan. Zivot je najvece bogatstvo koje posedujemo i jedina lepota koja je vidljiva i dostizna ali ne i dugovecna. Dugovecno je ono sto ostaje za nama,lepota koju mi ostavljamo i prenosimo na druge.

Lepota inspirise i siri se,svakim danom postaje veca i velicanstvenija,posebnija i vrednija,i lepsa uprkos svojoj lepoti i cini nam se nedostiznijom i nestvarnijom. Ne lutajte trazeci lepotu,vec je za pocetak potrazite u sebi,jer lepota polazi od nas,ona se nalazi u oku posmatraca.