+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Maderoterapija lica

MADEROTERAPIJA LICA

Maderoterapija stimuliše i popravlja ravnotežu energije, smanjuje stres, a mišiće i zglobove oslobađa bola. Njena primena se proširila i u estetske svrhe, jer daje čvrstinu telu, zateže kožu, smanjuje i lokalizuje broj masnih ćelija, bora na licu i drugim delovima tela, ubrzava limfotok, izbacuje toksine, višak vode i celulit. Kao jedan od vidova matedoterapije izdvaja se i maderoterapija lica.

Posle nekoliko godina istraživanja, stručnjaci iz oblasti alternativne terapije u Kolumbiji, gde se ova vrsta masaže razvila, konačno su oživeli ovu drevnu tehniku krajem prošlog veka i započeli proizvodnju drvenih „oklagija”, koje su usklađene sa anatomijom ljudskog tela i mogu se primeniti direktno na koži.

Oklagije za maderoterapiju prave se samo od određenih vrsta drveta, koje je pre toga obrađeno specijalnim tehnikama sušenja i parenja, tako da je spremno za završnu obradu i posebno lakiranje, da bi imalo što duži vek trajanja, bilo primenjivo, trajno, kvalitetno i bezopasno po korisnike.

Maderoterapija lica se koristi za oblikovanje figure i kontura lica. Prednost specijalno oblikovanih drvenih „oklagija” je u tome što intenzivno vrše pritisak na fibrozni celulit i otklanjaju masne naslage zajedno sa toksinima i viškom vode.

Maderoterapijom lica, zapravo dobijamo zdravu kožu lica. Terapija je neinvazivna, holistička metoda gde se tretiraju bore, celo lice, dekolte i vrat, koji postaju svetliji i oslobađaju se toksina. Pomaže u otklanjanju akni, masti i ostalih nakupljenih toksina na licu i u potkožnom tkivu. Ova masaža, pored toga što opušta um i mišiće lica, dobra je za osobe koje pate od migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode za kompjuterom, naprežući vid.

Koristeći drvene elemente, dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje kontura lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulatorni i limfni sistem, čime se povećava snabdevanje ćelija hranljivim materijama i kiseonikom. Ona je najefikasnija od svih vrsta maderoterapije.

 

 

POSTANITE WELLNESS I SPA TERAPEUT ILI MAKEUP ARTIST

KLIKNI OVDE

PROČITAJTE VIŠE O PLAZMA PENU

plazma pen

KLIKNI OVDE