Select Page

LIDIJA VESELINOVIĆ - Telegrafov modni editorijal

Lidija Nikolić

Lidija Veselinović je jedno od glavnih obeležja naše modne scene. Lidija je modom počela da se bavi sa 13 god i prva agencija joj je bila “Colors model management” u Zadru. “Nakon što sam započela svoj umodnu karijeru, vrlo brzo sam počela da šetam pistama u Milanu, a svoju karijeru sam nastavila u Tokiju”, priča Lidija. Danas, ona je jedan od najpoželjnijih modela u Srbiji i vrlo često se može videti kako otvara revije za naše najpoznatije modne kreatore. Lidija u editorijalu nosi kreacije Milice Tričković, a za njenu šminku pobrinuo se naš stručni tim, dok je fotografije napravila Aleksandra Bogićević. Modne detalje obezbedio je brend Kika woo nastao uz čašu vina i prijatelje.

Lidija Veselinović ima izuzetne crte lica koje smo dodatno istakli profesionalnom šminkom za potrebe fotografije. Tema ovog editorijala je letnja, elegantna i veoma ženstvena. Shodno njenom tenu držali smo se smeđih, bronzanih i zlatnih nijansi. Na kapcima smo radili tehniku “otvorena banana” koja veoma ističe prvu polovinu kapka svetlim bojama. Spoljašnji uglovi oka su veoma tamni izduženi eyelinerom. Lidija Veselinović ima taman ten koji odgovara temi editorijala i nama omogućava postizanje bronzanog izgleda. Koristili smo bronzer za isticanje kontura lica i obavezno, higlighter u zlatnoj nijansi koji ističe najviše tačne na licu.

Lidija Veselinović ima dugu i kvalitetnu kosu koju smo oblikovali tako da bude ravna i sjajna. Njena visina potpuno odgovara ovoj dužini kose i celokupni utisak je izdužena figura koja odiše elegancijom. Kosu smo osvežili dubinskim pranjem a zatim feniranjem “na ravno”. Tim  Akademije Purity sarađuje sa Telegraf portalom već duže vreme na modnim editorijalima. Uz naš stručni tim rade i studenti prve i druge godine smera makeup artist, polaznici kursa tehnike šminkanja lica i scenske šminke kao i polaznici kursa za ženskog frizera. 

ŽELIŠ DA POSTANEŠ MAKEUP ARTIST?

Danijel Đurić i Indy

POGLEDAJTE VIŠE O ANĐELINI PETROVIĆ U TELEGRAFU

anđelina petrović