Select Page

KURS MANIKIRA, PEDIKIRA I DEPILACIJE

KURS MANIKIRA, PEDIKIRA I DEPILACIJE-scene sa nastave

 

KURS MANIKIRA, PEDIKIRA I DEPILACIJE

Na slikama je prikazan jedan od segmenata kurs manikira, pedikir i depilacija – klasičan manikir.
Polaznici kursa su na ovom predavanju naučili oblikovanje nokatne ploče, poliranje, otklanjanje zanoktica i masažu ruku. Tako uredni nokti spremni su za french ili lakiranje svetlijim i tamnijim nijansama laka za nokte.

Kurs manikira, pedikira i depilacije

održava se tokom mesec i po dana sa po pet školskih časova i to jednom nedeljno.

Profesionalnost edukatora i predavača Akademije za estetiku i kozmetologiju Purity je na izuzetnom nivou. Dokaz za to je veliki broj klijenata koje polaznice naših akademskih kurseva imaju nakon završetka kursa. Samim tim, one su zadovoljne i svojom zaradom, tako da žele da proširuju delatnost, nadogradjuju svoje znanje i dalje se školuju na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity.
Najčešće se kandidatkinje nakon ovog kursa odlučuju i za sledeći kurs. Ukoliko želite da pogledate koji je to kurs, kliknite ovde.
Kurs manikira, pedikira i depilacije.
Ruke i noktе većina ljudi primećuje već u prvom kontaktu sa drugom osobom, te se mora imati u vidu da oni mnogo govore o ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu, pa je stoga važno da ruke i nokti uvek budu uredni i negovani.
Pravilna nega ruku, stopala i noktiju je više od lične higijene. Ne treba zaboraviti da su ruke najizloženije različitim spoljnim, mehaničkim i hemijskim uticajima, a da su stopala većim delom dana u obući, pa je njihova nega i zdravlje izuzetno važno. Manikiri i pedikiri se staraju o tome da ruke i stopala, kao i nokti, dobiju potrebnu negu i da izgledaju uredno, zdravo i negovano. Oni uočavaju promene na noktima, uklanjaju ih i oblikuju u skladu sa aktuelnim trendovima. Depilacija je osnov higijene svake savremene žene ali i muškarca. U tom smislu možete sebi obezbediti siguran i stalni posao.