+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KRALJEVSKA MASAŽA

KRALJEVSKA MASAŽA

Jednostavno rečeno, ne postoji bolje. Dva visoko obučena, iskusna terapeuta rade zajedno i sinhronizovano kako bi vaš osećaj bio vrhunski. To znači da ćete dobiti duplu relaksaciju i oslobađanje od tenzije. Otuda i naziv kraljevska masaža.

Sa četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i odvojićete se od realnosti. Kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u vašem telu prostruji, a vaše telo će postati ispunjeno energetskim nabojem.

Kraljevska masaža će biti koncentrisana na područja koja zahtevaju više pažnje, pre nego na standardnu rutinu koja je identična za sve klijente. Maseri slušaju vas, jer ovo jeste VAŠA sesija.

U ovoj masaži terapeut kreira pokrete, dok ga drugi slepo prati. Cilj je da istovremeno leva i desna strana doživi balans protoka limfe. Kraljevska masaža pruža smirenost, regeneriše umorne delove organizma, poboljšava cirkulaciju, stimuliše rad unutrašnjih organa tela i dovodi u sklad energetski sistem organizma. Nakon kraljevske masaže osećamo se lakšim, elastičnim i odmornim, a osećaj je kao da ste doživeli dve masaže u jednoj.

Na ovaj način, stimulacija cirkulacije i protoka limfe uravnotežena je sa obe strane tela, opterećenje srca svedeno je na minimalnu meru, a osećaj telesne celovitosti i nedeljivosti dolazi do punog izražaja. Opšti efekat masaže se dopunjuje adekvatnom muzikom, podsticanjem dubokog  disanja i relaksacije. Kraljevska masaža povezuje u sebi proverene modele klasične masaže, šiacu masaže, refleksoterapije stopala i šaka, aromaterapije.

Masaža čitavog tela, “od glave do pete” proizvodi kvalitetnije disanje, ritmične i opuštene otkucaje srca, bolju funkcionalnost bubrega, jetre itd. Masažom sedalne regije postiže se bolja prokrvljenost male karlice, kukova, butina…Oslobađa se napetosti išijadični živac, listovi nogu, stopala. Poboljšava se cirkulacija u nogama i protok limfe se dozirano usmerava ka srcu, čime se sprečavaju otoci nogu, bolovi, proširenje vena. To se postiže i tako što se masiraju aktivne tačke  stopala, kolena itd. pri čemu se aktiviraju i istežu svi zglobovi tela.

Terapeuti će posebnu pažnju posvetiti zonama gde se stres i napetost gomilaju, stoga će  trapezasti mišići (rameni deo), međulopatični mišići, slabinsko-krsni mišići, mišić lista, vratni deo, grudni mišići ili stomak sa svojim akupresurnim tačkama biti maksimalno tretirani. Efekti koji se postižu veštim rukama terapeuta se često upotpunjuju sa dodatkom prirodnih ulja (bademovog, susamovog, jojobinog, avokadovog, semena grožđa, maslinovog, nevenovog…) uz  eterične sastojke (lavanda, pomoranandža, eukaliptus, bor, ruzmarin, žalfija, limun, nana…)

Nakon masaže preporuka je da se unosi više tečnosti, kao što su topli prigodni čajevi, a da se bar tri sata ne konzumira hrana, da bi se dodatno podstakao proces detoksikacije.

Stvarno kraljevski.

POSTANI WELLNESS I SPA TERAPEUT, ESTETIČAR-KOZMETIČAR ILI MAKEUP UMETNIK - UPIS JE U TOKU!

O UPISU VIDI OVDE

AKADEMSKI KURS ZA PROFESIONALNOG MASERA II - VIŠI NIVO

limfna drenaža

VIDI OVDE