+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KOŽA POSLE AKNI - tretman za održavanje čistog lica bez akni

Koža posle akni

Nakon uspešnog izlečenja akni, koža je i dalje osetljiva i masna i jako je važno kožu kao takvu redovno održavati i negovati, što adekvatnom kućnom negom tako i kozmetičkim Purity tretmanom. Na Akademiji za Estetiku i kozmetologiju rađen je tretman negovanja i čišćenja gde je u pitanju koža nakon akni. Na današnjem klijentu pore su dosta osetljive i samim tim su podložne zadržavanju toksina i sebuma u njima, zato prvo nanosimo Purity cleasing gel koji će duboko pročistiti pore i izvršiti regulaciju sebuma. Nakon Cleasing gela nanosimo Purity three active piling koji će svojim aktivnim supstancama i abrazivnim česticama ukloniti izumrle ćelije sa površine epiderma, zatim se nanosi Purity puffing up gel koji se koristi u zameni za toplotne procedure.

Koža posle akni je zadebljala i otporna a Puffing up gel nam pomaže pri otvaranju pora kako bi olakšali komedoekspresiju. P reko puffing up gela tj preko kože lica se nanosi folija koja će dodatno pomoći gelu da prodre dublje u pore i da blago zagreva lice. Nakon 15 minuta lagano uklanjamo foliju sa određenih regija na licu i vršimo blagu komedoekspresiju na licu. Nakon komedoekspresije koristimo darsonval za dodatno dezinfikovanje pora i umirenje kože, nakon darsonvala kožu takođe dezinfikujemo tonikom i na samom kraju nanosimo Purity toniranu kremu koja će štiti kožu od spoljašnjih štetnih faktora.

Jako je važno da klijent ima tu svest da mora redovno dolaziti na tretmane održavanja i negovanja svoje kože. Ovakav tretman se preporučuje na svake dve nedelje. Važno je da preparati sa kojima se održava lice budu medicinski i nanotehnološki koji su u ovom slučaju upravo Purity proizvodi i kućnu negu preporučuje kozmetičar. Efekat učestalijih tretmana gde je koža posle akni je zaista vidljiv. Ona je sveža, glatka, čista i zdrava. Svi sastojci Purity nanotehnološke kozmetike su neophodni da bi koža nakon akni zadržala svoj imunitet kože, umanjila sekrecija sebuma i kako bi se pročistili svi toksini i infekcije.

POGLEDAJTE VIŠE O KOMEDO GELU

komedo gel

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O TERAPEUTSKOJ MASAŽI

DSCN3753

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O SEBOREIČNOM DERMATITISU

seboreični dermatitis

OVDE