+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Kome je namenjena trajna šminka?

Trajna šminka

 

Trajna šminka, odnosno, permanentna šminka namenjena je za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica.  Trajnom šminkom se koriguju sitni nedostaci ili se u drugom slučaju naglašavaju određene crte lica, najčešće usana, obrva i kapaka, odnosno linije uz trepavice.

Trajna šminka predstavlja idealno rešenje za žene koje žele biti doterane u svakom momentu ili za one koje žele da poprave određene nedostatke ili nepravilnosti na licu. Uz pomoć trajne šminke se veoma lepo mogu srediti neke stvari na licu, poput problema sa pigmentacijom kože, gubljenjem obrva, tankim usnama itd., a isto tako, odlično je rešenje i za one koji su alergični na standardnu šminku. Kada uradite trajni ’’make-up’’ dobićete na vremenu, jer nema više svakodnevnog nanošenja i skidanja šminke, kao ni nepredviđenih situacija u toku dana gde  možete ostati bez šminke ili još gore, sa razmazanom šminkom na licu.

Ova vrsta šminke je idealna za one žene koje zbog određenih alergija ne smeju da stavljaju ’’make-up’’. Uz pomoć ove vrste šminke istaći će se vaša prirodna lepota, što za posledicu ima mlađi i svežiji izgled lica.  Trajna šminka je možda i najlakši put da bez hiruških intervencija dođete do savršenog oblika.

Ovaj tretman je prilično bezbolan, s tim što postoji mogućnost nanošenja lokalne anestezije za one sa manjom tolerancijom na bol. Metoda se izvodi aplikacijom boje po koži.  Rezultati se vide odmah nakon tretmana, s tim što postoji mogućnost izvođenja korekcije (koja je u najvećem broju slučajeva uračunata u cenu). Trajnost je određena na 4 do 5 godina, s tim što veoma često traje i duže. Kada trajna šminka izbledi možete ponoviti postupak.

Trajna šminka je bila poznata i Egipćanima. Kleopatra je verovala da će uz trajnu šminku biti neodoljiva. U XX veku se beleži veliki povratak trajne šminke, a danas trajna šminka predstavlja tretman unošenja organskog pigmenta u epiderm.

 

ŽELIŠ DA POKRENEŠ SVOJ POSAO, A ZANIMA TE NEGA I LEPOTA - POSTANI ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKE UP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

KLIKNI OVDE

KVALITET PIGMENATA ZA TRAJNU ŠMINKU

KLIKNI OVDE