Select Page

KOKOSOVO ULJE ZA HIDRATACIJU - negujte kožu prirodnim putem

Kokosovo ulje za hidrataciju

Kokosovo ulje za hidrataciju kože poslužiti na mnogim delovima tela. Takođe, jako dobro  deluje na akne. Bilo da su potkožne, bubuljice ili miteseri, ulje leči sve. Kokosovo ulje je bogat izvor dekanoične i laurinske kiseline. One se preobraćuju u monokaprin i monolaurin, koji deluju kao kiseli štit na koži, napravljen uz pomoć dobrih mikroba. Jednostavno nanesite kap kokosovog ulja na željeno područje i ostavite preko noći. Ponavljajte ovaj postupak sve dok akna ne počne da se smanjuje. Kokosovo ulje je bogato vitaminom E, važnim elementom za održavanje vaše kože zdravom i čistom. Kako ulje prodire brzo, ono smiruje upalu i verovatnoću od pojave ožiljka na kožu. Vitamin E, kao sastojak ulja, obećava efikasno funkcionisanje lojnih žlezda, samim tim reguliše mitesere i uzroke nastajanja akni.

Kokosovo ulje za hidrataciju

Prosto, kupite flašu kokosovog ulja, napravljenu za jednostavnu primenu, i koristite je kao kremu za lice. Poželjno je da ga koristite noću da biste izbeli naslage prašine koje se mogu stvoriti na koži po danu. Duboko hidriranje i brzo upijanje kokosovog ulja održava vlažnost kože i sprečava svaki gubitak vlage. Ovo je obećanje da će vaša koža biti meka kao perje do sledećeg jutra!Nerazdvojiv antimikotski i antibakterijski uticaj kokosovog ulja dokazuje izuzetno blagotvorno dejstvo na kožu. Redovno korišćenje ulja pomaže pri očuvanju kože od infekcija. Takođe, pomaže pri regulisanju nepravilnosti na koži kao što su ekcem, dermatitis i ostali osipi. Dobra svakodnevna masaža lica ovim uljem pomoći će da vaša koža održi glatkost i gipkost.

Kokosovo ulje za hidrataciju će doneti pozitivne promene vašem tenu i teksturi kože. Osim toga, zdravstvene prednosti ulja su bezbrojne. Ono ima uticaj na rast kose, pomaže pri oslobađanju stresa, održava nivo holesterola, poboljšava imunitet, varenje i metabolizam. Obezbeđuje olakšanje pri problemima sa bubrezima, srčanim bolestima, visokim krvnim pritiskom, olakšava stomatološke probleme i jača snagu kostiju. Takođe, može pomoći pri smanjenju telesne mase. Prisustvo dekanoične i laurinske kiseline u kokosovom ulju čini ga antioksidansom, antimikotskim, antimikrobskim i antibakterijskim.

 

POSTANI WELLNESS I SPA TERAPEUT

pasivni trening

NAUČI PROFESIONALNE TRETMANE LICA

ultrazvuk za lice