Select Page

Koju frizuru odabrati za matursko veče

Koju frizuru odabrati za matursko veče

Frizure za matursko veče po samoj svojoj tradiciji moraju biti drugačije i efektne a opet elegantne i ženstvene. Trudite se da frizure koje birate budu u modi jer samo tako ćete ostaviti utisak.
Jedna od najpopularnijih frizura je holivudska frizura. Samo teme je natapirano i izgleda veoma elegantno. Možete staviti i neku ukosnicu ili šnalicu kao i pletenicu kao lični pečat frizuri. Uz takvu frizuru idealno ide crveni ruž dok su oči uokvirene ajlajnerom.
Pored spuštene kose za takvu priliku je odličan i elegantan rep. Odlična je frizura za crveni tepih kao i za ostale svečane prilike. Uz tu frizuru možete staviti i nadogradnju na klipse i veoma je zahvalna jer se ne može pokvariti tokom večeri.

Koju frizuru odabrati za matursko veče i na koji način se može stilizovati? 

Ako imate kratku kosu možete da odahnete. Ne morate da kupujete klipse i razne umetnke ali frizura može da vam bude efektna kao da imate dugu kosu. Možete isfenirati kosu na stranu i napraviti lokne.
Ako dosta razmišljate o izboru frizure nećete pogrešiti ako izaberete ravnu i ispeglanu kosu. Uz takvu frizuru sve lepo stoji i lepo se ističe.
Ako pratite svetske zvezde sigurno ste primetili da sve češće nose pletenice u kosi izgledaju veoma moderno i nežno. Izgledaju veoma romantično i ističu lice i veoma su zanimljiv detalj u kosi.
Suvi krajevi su generalno veliki problem. Celu kosu isfenirajte a krajeve kose uvijte. Svaki pramen srednje širine uvijajte sve dok to ne učinit sa celom kosom. Ukoliko imate šiške nemojte ih uvijati do temena već samo polovinu pramena ako je neophodno uvek možee kosu uviti ponovo.

Savršenu frizuru možete imati OVDE kojom ćete biti jedinstveni i u trendu

Saznajte kako da kosa brže raste