+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Koje će frizure biti popularne u 2017. godini

Koje će frizure biti popularne u 2017. godini

 

Koje će frizure biti popularne u 2017. godini?

Sa dolaskom nove godine, trendovi postaju inovativniji I drugačiji te tako spremite se za predstojeću sezonu modnih promena. Stilizovanje frizura kroz različite stilove sve vise nalazi svoju primenu medju ljubiteljima estetike. Promene koje će biti aktuelne vezane su korekciju boja I način uredjivanja frizura.

Što se tiče boje kose najzastupljenija će biti nešto izmedju svetlo smedje I zlatno plave I braon. Ukoliko želite da imate izuzetno lepu boju moraćete da se konsultujete sa frizerom. Preliv će vam takodje u tome pomoći. Kada već imate željenu boju a želite da imate frizuru kao odredjene poznate dame onda krenite od visokog repa jer će vam pomoći da vam lice izgleda mladje I zategnutije. Kada prodje zimsko vreme I sa dolaskom proleća efekat vlažne kose će imati najveću primenu u tom vremenskom periodu. Ulje u kosi, zalizana I izgužvana frizura se svakako ukalapa za dobru svečanu priliku.

Najveći akcenat je na zdravoj I sjajnoj kosi a pored toga ispeglana kosa će najbolje imati izgled uredne kose. Zaboravite na lokne jer je u modi vrlo blago i diskretno izlomljena kosa.To možete dobiti uz pomoć kupe ili prese za kosu tako sto ćete kosu koja je prethodno isfenirana na ravno blago uviti uzimajući deblje pramenove i nećete uvijati pramen do kraja.Izuzetno duga i ravna kosa, podeljena po sredini nosiće se ove godine. Naravno, važno je da kosa izgleda svilenkasto i zdravo i, da, verovatno ćete morati da se poslužite ekstenzijama.

Ako težite dobro volumenu  dubok razdeljak je odličan izbor. Prebacite kosu na jednu stranu tako što ćete što niže postaviti razdeljak.

Duže šiške i kosa do ramena, ravno ili blago stepenasto isečena nosiće se ove godine i većina će tražiti da se ošiša baš tako.Frizura je vrlo simpatična i izgledaćete lepo i kada je kosa puštena i kada vežete rep!

 

Saznajte kako izgleda novogodišnja šminka i frizura

OVDE