+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Koja boja laka za nokte odgovara našem tenu?

Koja boja laka za nokte odgovara našem tenu

Jedna od svakodnevnih malih odluka vezanih za negu i lepotu jeste kako odabrati boju laka za nokte, odnosno koja boja laka za nokte odgovara našem tenu. Trik je u tome da nađemo lak koji najviše odgovara našem tenu. Odabrali smo za vas najbolje kombinacije boja koje će vam pomoći da sve bude savršeno uklopljeno.

SVETLIJI TEN – kod devojaka sa svetlijim tonom poenta je u tome da odaberete lak za nokte koji ističe, a ne koji se bori sa vašom svetlom kožom. Boja peska je jedna od boja koja će odgovarati ovom tenu ali ukoliko se izabere rozikastija boja peska, a ne bež varijanta. Kada je u pitanju crvena boja, za svetliji ten, da bi se istakao, treba izabrati tamniju crvenu boju tj. boju trula višnja. Kada je u pitanju roze boja, devojke sa svetlijim tenom imaju više varijanti, od svetle beličasto-roze boje, pa sve do drečavih  i jakih nijansi roze boje. Od ljubičastih boja najpogodnija je boja lavande.

UMERENI TEN – sve nijanse bež boje odgovaraće ovom tenu kože. Što se tiče crvene boje, crveno-narandžasta će savršeno odgovarati ovom tenu. Boja breskve je takođe dobar izbor. Žene umerenog tena mogu nositi pastelno plavu boju ali jaka nebo plava boja je još bolji izbor. Što se tiče ljubičaste boje,  nijansa zrelog grožđa je najbolji izbor.

TAMNIJI TEN – svaka nijansa laka lepo izgleda na tamnijem tenu ali mi cemo vam dati par predloga za izbor laka. Što se tiče roze boje najbolje je izabrati bebi pink boju, a najbolja nijansa ljubičaste boje za ovaj ten je boja borovnice. Što se tiče plavih nijansi savetuje se najjača nijansa konalt-plave boje. Kada je u pitanju boja peska, krem i bež nijanse odnose pobedu, međutim i tamno crvena boja je savršen izbor za tamnije tenove.

Takođe, lakove za nokte treba birati i spram prilika za koju vam trebaju nalakirani nokti, a da to izgleda pristojno i u skladu sa događajem. Mi smo vam dali predloge za najbolji izbor laka spram vašeg tena. U skladu sa tim predlozima vi pravite dodatni izbor za priliku za koju su vam potrebni nalakirani nokti.

OBOŽAVAŠ BOJE, SVIĐA TI SE RAZNOLIKOST LJUDSKE LEPOTE I IMAŠ OKO ZA DETALJE - SMER MAKEUP UMETNIK JE PRAVI SMER ZA TEBE!

ispit iz scenske šminke

VIDI OVDE

KURS MODELIRANJA NOKTIJI - VIŠI NIVO

Koja boja laka za nokte odgovara našem tenu

VIDI OVDE