Select Page

KATARINA KEKOVIĆ - Miss Universe Montenegro

Katarina Keković

Katarina Keković je predstavnik Crne Gore na Miss Universe koji će se održati 2016. godine. Katarina Keković je model i jedna od finalistkinja i prva pratilja izbora za Miss Crne Gore 2015. Rođena je 2.10.1994. godine. Ona je studentkinja međunarodne ekonomije i pronalazi vreme i za druga interesovanja. Uključena je u razne vannastavne aktivnosti, a profesori na fakultetu su svojim predavanjima uspeli da je zainteresuju za preduzetništvo. Katarina takođe voli da peva i slika. Uvek je bila zainteresovana za izbor za Miss, ali se tek 2015 godine ohrabrila i prijavila na izbor za Miss. Ne poistovećuje modeling i izbor za Miss, jer smatra da svaki plasman na tom takmičenju može otvoriti mnoga vrata i tako joj pomoći u drugim stvarima kojima planira da se bavi u budućnosti.

Katarina Keković je pokazala izuzetnu profesionalnost i saradnju na setu. Stručni tim Akademije se pobrinuo za njenu šminku. Ideja fotografisanja su zemljani, prirodni tonovi i raskošne elegantne haljine. Šminku smo uskladili konceptu fotografija. Odlučili smo se za zlatnu, bakarnu i smeđu boju na očima. Izraziti eyeliner i veštačke trepavice su dodali glamur Katarininom izgledu. Besprekoran ten je ključ za uspešnu fotografiju. Senčili smo lice tako da istaknemo njenu prirodnu lepotu. Istakli smo jagodice svetlom bojom kajsije.
Obavezan deo svakog savršenog tena je i higlighter. Higlighter se nanosi na najvišim tačkama na licu. Te tačke su jagodična kost, vrh nosa, unutrašnjost očiju i vrh usana. To činimo pomoću lepezaste četkice koja ostavlja veoma tanak trag sjaja na licu. Higlighter treba da ima visok sjaj ali bez krupnih i vidljivih delova šljokica. On daje “orošen”, mladolik i svež izgled tenu. Kada je boja karmina u pitanju, odlučili smo se za neutralnu nijansu. Ivicu usana smo uokvirili tamnijom bojom mesa a unutrašnjost ispunili karminom svetlijim za jednu nijansu. Na taj način je Katarina Keković dobila na punoći i volumenu usana.  

POGLEDAJTE JEDNU OD SARADNJI SA KOMPANIJOM MISS YU

DSCN55751

POGLEDAJTE SNIMANJE SA KATARINOM ŠULKIĆ - MISS SRBIJE

image-fe600a1572d31f18d2065493411c2fa4c0b6068109404463451589288228da49-V-1