+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Lako do zdrave kose

Lako do zdrave kose

Zdrava kosa – ovaj trend je bio posebno zastupljen na revijama za jesen/zimu najpoznatijih modnih kuća kao što su Chloe i Gucci! Duga, uglađena i blistava – izgleda savršeno zdravo.  U tekstu ćemo navesti nekoliko osnovnih pravila koja će vam pomoći da i vi dođete jednostavno i lako do zdrave kose, koja je “must have” na svakom Fashion Week-u.

Moda se menja ali zdrav i blistav izgled kose je jedna od onih stvari koje su uvek u modi. To je nešto što su sve modne kuće intenzivno promovisale na revijama u prethodnom periodu. Zdrava kosa je trend koji svima dobro stoji. Plavim, smeđim, crnim devojkama ili crvenokosama. Nežni izgled je trenutno posebno moderan za jesen/zimu, kada hladno vreme, grejanje i nošenje kapa isušuju kosu ili je naelektrišu. 

Koji je vaš omiljeni izgled ovog trenda? Pogledajte Chloe. Francuska modna kuća je objavila zdravu kosu kao obavezni stil. Duga, uglađena, zdrava kosa veličanstveno se uklapa uz kolekciju boho stila i romantizma. Izgled koji pristaje svakome od glave do pete. Ovi jednostavni saveti vam pomažu da postignete lep i zdrav izgled kose uz smo malo truda.

OSNOVNA PRAVILA:

Zdrav skalp je neophodan za izgled sjajne i jake kose. Pridržavajte se nekoliko jednostavnih pravila i vaša kosa će vam biti zahvalna zauvek:

1. Perite kosu sa blagim, hranljivim šamponom .

2. Koristite proizvode koji odgovaraju  vašem tipu i boji kose. Na taj način plava kosa dobija predivni zlatni sjaj, crna dobija visoki sjaj, smeđa i crvena kosa postaju blistavе.

3. Treba znati: Ostavite proizvod da odstoji kako bi izvukao najbolji efekat. Za to vreme izmasirajte skalp, opuštajućom masažom, pre nego što isperete šampon.

Neophodno: Nakon pranja koristite balsam (koji se ispira ili koji se ne ispira) kako bi povratili prirodni zaštitni omotač kose.

RASPORED KURSEVA

KLIKNI OVDE

KURS JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA

opredeliti za trajnu šminku

KLIKNI OVDE