Select Page

Kako učiniti bore manje vidljivim

Kako učiniti bore manje vidljivim

Mnoge žene teško se suočavaju sa prvim znacima starenja. Da biste makar malo ublažili prve znake starenja neophodna je kvalitetna nega. Područje oko očiju je najosetljiviji deo i zbog toga brzo gubi elastičnost a zbog skidanja šminke bore se još brže pojavljuju. Sve što je nephodno da uradite je:
– redovno nanošenje kreme za područje oko očiju
– ispijanje velikih količina vode
– zdrava ishrana
– 7 sati sna svake noći
– nošenje sunčanih naočara tokom sunčanih dana, kako biste izbegli žmirkanje

Kako učiniti bore manje vidljivim i šta treba izbegavati?

Naravno, što god radili, borice će se kad-tad pojaviti, pa je važno da znate i kako ih najbolje možete prikriti.Nikad na područje na kojem su bore ne nanosite puder.Korektor nanesite samo na unutrašnji ugao oka i tako prikrijte podočnjake, a deo iznad jagodica ne šminkajte. Korektor će ući u nabore i jasno isticati bore.
Na deo iznad jagodica smete da nanesete malo hajlajtera koji će odbijati svetlost i odavati utisak savršenog i mladolikog tena.Ako vam se čini da ste previše “zatrpali” naborani deo šminkom, na područje ispod očiju nanesite mrvicu hidratantne kreme koja će ublažiti ovaj utisak.
Zaboravite na look koji uključuje mnogo pudera i rumenila, a nenašminkane oči. Taj look najviše ističe bore i lice čini i do pet godina starijim.

Pogledajte kako izgleda tretman sa upotrebom ultrazvuka