Select Page

Kako srediti neuredne obrve ?

Kako srediti neuredne obrve ?

 

Kako srediti neuredne obrve ? Postoje razni načini pomoću kojih možete srediti vaše obrve. Najčešće je to uz pomoć pincete. Međutim, ako nisto dovoljno stručni i spretni, možete napraviti grešku i učiniti vaše obrve nejednakim i neurednim. Tako da je najbolje da vaše obrve prepustite stručnjaku.

Kada je svet lepote u pitanju ne moramo vas podsećati da su guste obrve trenutno najveći hit u svetu. Čak i one najljepše obrve moraju pažljivo da se neguju. Obrve daju izraz vašem licu i potrebna im je najbolja nega. Postoje razni načini kojima možete srediti vaše obrve: pincetom, voskom, šminkom, trajnom šminkom ili čak nadogradnjom.

Ali ako spadate u grupu ljudi koji skoro pa i da nemaju obrve, imamo par saveta za vas kako da ubrzate rast vaših obrva i kako da ih sredite. Kod jako retkih obrva preporučuje se ricinusovo ulje. Ricinusovo ulje ima veliku upotrebu u kozmetici zbog visokog udela vitamina E i ricinoleične kiseline. Zbog svojih hidrantnih svojstava idealno je sredstvo za negu suve kože i kose I naravno obrva. Glavna odlika ricinusovog ulja je mala molekularna težina koja mu omogućava lako prodiranje u kožu. Zbog toga je ovo ulje poželjno sredstvo za hidrataciju kože i kose jer lako ulazi u pore kože i koren kose. Primenom ricinusovog ulja dobićete dubinsku hidrataciju ćelija.

Ako vam treba brzinsko rešenje, onda vam preporučujemo nadogradnju obrva tehnikom dlaka na dlaku. U pitanju je najnovija metoda, koja vam za nekoliko trenutaka daje obrve po želji. Ovom tehnikom se mogu ˝napraviti˝ obrve po želji. Kozmetičar za ovu metodu koristi medicinski lepak, koji je sasvim bezbedan za vas I vašu kožu. Naravno, ova metoda se preporučuje klijentima koji imaju normalnu/suvu kožu, jer se lepak duže zadržava. Iako ova tehnika ne predstavlja dugoročno rešenje, uvek možete da se odlučite za japansko iscrtavanje obrva ili čak trajnu šminku, koji vam daju apsolutno prirodan izgled obrva.

Pogledajte više o kozmetičkom kursu

dvanaesti čas kozmetičkog kursa

Pogledajte kako se prekrivaju tetovaže

osmi čas tetovaže

Pogledajte kako se tretiraju hormonske akne

primenjene kozmetologije

Pogledajte kako se se senči u šminkanju